De kliniek
Informatie

Niet blij met je dunne lippen?

Wanneer je dunne lippen hebt en deze zorgen voor een strenge uitstraling kan dit erg vervelend zijn. Met een filler-behandeling kun je dit probleem heel mooi oplossen. Met behulp van een filler kunnen we je lippen weer voller maken met een warme en sensuele uitstraling als resultaat.

Consult

Gratis consult voor een behandeling van dunne lippen?

Een filler-behandeling begint altijd met een gratis consult. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts je wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling van dunne lippen eruitziet. Daarnaast heb je natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kun je daarna direct worden behandeld aan je lippen.

Meer weten over het behandelen van dunne lippen? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

De behandeling

Hoe gaat een filler-behandeling van dunne lippen?

Het opvullen van de dunne lippen gebeurt met een hyaluronzuur als Restylane. De arts  injecteert de filler met een zeer dunne naald voorzichtig onder de huid. Deze fillers bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zul je dan ook nauwelijks hinder ondervinden.

Na de behandeling kunnen je lippen wel wat gezwollen aanvoelen. Koelen kan helpen om dit te voorkomen. Na enkele uren is dit ongemak verdwenen. Na afloop van de behandeling kun je direct je werkzaamheden hervatten.

Nazorg en herstel

Hoe gaat de nazorg van de behandeling tegen dunne lippen?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doe je er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Risico's en complicaties

Wat zijn de risico’s van de behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer je je door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Resultaat

Wat is het resultaat van een filler-behandeling van dunne lippen ?

Een behandeling van dunne lippen zorgt voor een langdurig resultaat. Gemiddeld houdt het effect van de lipopvulling tot twaalf maanden aan (Restylane).

Prijzen

Wat kost een behandeling van dunne lippen?

De kosten zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor je is. We zullen je altijd een consult aanbevelen bij de arts voor een behandelplan, omdat een goede analyse zeer belangrijk is. Tijdens een consult worden je wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij je graag. Ook heb je tijdens dit consult alle tijd om vragen te stellen.

Behandeling Prijs
Consult€ 0,-
Lippen opvullen0,5 ml€ 350,-
1,0 ml€ 495,-

ABC Clinic heeft voor de fillers een loyaliteitsprogramma. Voor een herhaalbehandeling met hetzelfde product gelden gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxines (Botox) geldt deze regeling niet. Hiervoor hanteren we een vaste scherpe prijs.

 Korting
Tweede behandeling5%
Derde behandeling en meer10%

* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Gratis consult