Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Dunne lippen

Niet blij met je dunne lippen?

Vollere lippen met fillers en injectables

Dunne lippen zorgen ervoor dat je er wat streng en somber uit gaat zien. Maar wat nu als die uitstraling helemaal niet bij je past? Een injectable-behandeling kan een heel natuurlijke oplossing bieden. Met hulp van een filler kunnen we je lippen uitstekend vergroten; een warme en sensuele uitstraling is het resultaat. Let op: de behandeling van de lippen op een natuurlijke en juiste manier (geen bobbels!) is een van de moeilijkste indicaties van het gezicht om te behandelen. Kies daarom altijd voor een ervaren en gespecialiseerde arts.
Bovenlip opvullen

Het resultaat van de behandeling

Vollere lippen Lippen opvullen
 Voor Na

Een behandeling tegen dunne lippen zorgt voor een langdurig resultaat. Direct na de ingreep is het eerste resultaat al zichtbaar. Het resultaat van de behandeling houdt tot ongeveer twaalf maanden aan (Restylane en Juvederm Volbella). De gebruikte fillers zijn 100% veilig; het lichaam breekt de ingespoten vloeistof zelf weer af. 

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Gratis consult in Breda?

Wil je meer weten over een behandeling voor vollere lippen? Onze cosmetisch artsen informeren je graag. Bel naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Consult injectables €0,-
Second opinion €65,-

Waarom zou je moeten kiezen voor ABC Clinic voor de behandeling van u dunne lippen?

  • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines (Botox), Skinboosters en fillers;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken met veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de behandelend arts;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
  • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Prijzen 'behandeling dunne lippen'

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor je is. We zullen je te allen tijde een consult aanbevelen bij de cosmetische arts voor een behandelplan, omdat een goede analyse zeer belangrijk is. De specialist moet je namelijk gezien hebben voor een goed advies. Tijdens een consult worden je wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij je graag. Ook heb je tijdens dit consultgesprek alle tijd om vragen te stellen.

Behandeling   Prijs
Lippen opvullen 0,5 ml    €350,-
Lippen opvullen     1,0 ml €495,-

ABC Clinic heeft voor de fillers een loyaliteitsprogramma. Voor een herhaalbehandeling met hetzelfde product gelden gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxines (Botox) geldt deze regeling niet. Hiervoor hanteren we een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Videofragmenten

Online afspraak maken? Klik hier!