e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Devil’s fountain

Iedereen krijgt er op latere leeftijd mee te maken: de devil’s fountain, beter bekend als rimpels in het decolleté. Fillers, Profhilo of Skinboosters bieden een mooie oplossing!

Wilt u van uw devil’s fountain af?

De devil’s fountain ontstaat onder andere door het natuurlijke verouderingsproces, maar ook de slaaphouding kan hiermee te maken hebben. Wanneer u hier last van heeft kunnen deze rimpels uw ware leeftijd verraden. Wilt u een decolleté zonder rimpels? Een behandeling met fillers, Profhilo of Skinboosters helpt u van uw devil’s fountain af.

Decolleté rimpels - verjonging

Hoe gaat een behandeling van de devil’s fountain?

Een behandeling aan uw devil’s fountain duurt ongeveer 30 minuten. De arts injecteert de vloeistof met een heel fijn naaldje onder de huid. Door het verdovingsmiddel dat aan de filler of Skinbooster is toegevoegd voelt u bijna niks van de prikjes.

Na de behandeling kunt u last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekjes. Deze verdwijnen binnen enkele dagen.

Wat is het resultaat van een behandeling van de devil’s fountain?

Het resultaat van een behandeling met fillers is vaak direct zichtbaar. Uw decolleté is weer mooi glad en zonder rimpels. Het resultaat van een filler-behandeling houdt ongeveer twaalf maanden. Na deze periode kan de behandeling zonder problemen herhaald worden.

De Restylane Skinbooster kan de huid ook een oppepper geven. Deze Skinboosters leggen een badje van vocht aan onder de huid, zodat de huid van binnenuit gehydrateerd wordt. Dankzij de hydratatie is de huid gezonder, gladder en krijgt hij zijn jeugdige uitstraling terug. Omdat de Skinbooster nog een badje van vocht aan moet leggen, duurt het enkele weken voordat het resultaat zichtbaar is.

Een Skinbooster-behandeling kan iedere 6 maanden herhaald worden. Wordt u behandeld met Profhilo? Dan laat het resultaat nog eventjes op zich wachten. Vaak zijn twee tot drie behandelingen noodzakelijk voor dat het resultaat volledig is behaald. Daarna kunt u de behandeling iedere zes maanden veilig herhalen.

Decolleté verjongen voor - Skinboosters - devil's fountain
Voor
Decolleté verjongen na - Skinboosters - devil's fountain
Na
behandelingen - injectables - Behandeling rimpels decolleté voor de behandeling
Voor
behandelingen - injectables - Behandeling rimpels decolleté na de behandeling
Na

Wat kost een behandeling van de devil’s fountain?

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor uw rimpels is. We zullen u altijd een consult aanbevelen bij de cosmetisch arts. Die analyseert het probleem en stelt een behandelplan op. Dat kan alleen maar tijdens een persoonlijk consult.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Behandeling rimpels decolleté
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
Skinboosters
1,0 ml€295,-
2,0 ml€575,-
Kuur van 3,0 ml€795,-
Profhilo
Eerste behandeling 2ml€325,-
Vanaf de tweede behandeling€295,-

Gratis consult?

Elke behandeling start met een gratis consult. Onze artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit consult alle vragen stellen die u op uw hart heeft. In overleg met de arts kunt u daarna direct behandeld worden.

Online inplannen

Hoe verloopt de nazorg bij een behandeling van de devil’s fountain?

Na een behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan deze behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Een gratis consult bij ABC Clinic

Wilt u meer informatie over de behandeling? Of heeft u behoefte aan een consult met een van onze cosmetisch artsen? U bent van harte welkom om een afspraak te maken bij ABC Clinic. Een consult is gratis en geheel vrijblijvend. De arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u ook uitgebreid de gelegenheid om uw vragen te stellen. Een afspraak maken kan via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult