Totaal
8.9
1053 reviews

Botox kin

Wist u dat putjes of deukjes in de kin eenvoudig te verhelpen zijn met Botox? U leest er op deze pagina alles over.

Verminder kinplooien of putjes in de kin met Botox

Een overactieve kinspier zorgt voor putjes of deukjes in de kin. Andere benamingen voor deze storende putjes of deukjes zijn cellulitis kin, golfbalkin of een sinaasappelhuid die in de huid van de kin ontstaat. De oorzaak van dit probleem is eenvoudig op te lossen met Botox.

Plooien, deukjes of putjes in de kin ontstaan door het samentrekken van de spier die in de kin ligt. Deze kinspier is zeer beweeglijk gedurende de dag. De spier wordt de hele dag door gebruikt tijdens eten, drinken, lachen en praten. Wanneer u deze kinspier aanspant kunnen er putjes ontstaan. In het begin ziet u de putjes alleen wanneer u de spier aanspant. Echter, na verloop van tijd (lees: jaren) zullen de deukjes in de kin altijd zichtbaar blijven. Botox zorgt ervoor dat de spier niet meer overactief samentrekt en daardoor is dit probleem eenvoudig opgelost.

Een behandeling van de kin met fillers is ook een mogelijkheid. Dit wordt vaak gedaan wanneer u last heeft van een teruggetrokken kin. De fillers vullen de kin op, waardoor deze meer naar voren komt en de contouren van uw gezicht weer terugkomen.

De behandeling

Omdat de putjes in uw kin vaak ontstaan door een overactieve kinspier, is dit eenvoudig te verhelpen door middel van Botuline toxine zoals Botox. Dit zorgt voor een snel en langdurig resultaat. Voorafgaand aan de behandeling maken we enkele foto’s, zodat het verschil na de behandeling goed te zien is. De arts injecteert de Botox met een zeer dun naaldje in de spier. De injecties voelen slechts licht prikkelend aan. Na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer oppakken.

De Botox begint na twee tot zes dagen te werken en het optimale resultaat is na veertien dagen behaald. Het resultaat houdt ongeveer drie tot zes maanden. Daarna is de behandeling veilig te herhalen.

Overactieve kinspier voor
Voor
Overactieve kinspier na
Na
Botox-kin voor
Voor
botox kin na
Na
Botox kin voor
Voor
Botox kin na
Na

De kosten van Botox in de kin

De kosten van een behandeling met Botox in de kin worden duidelijk na uw gratis consultgesprek. Afhankelijk van de oorzaak van het probleem en de geschikte oplossing wordt dit door de cosmetisch arts bekeken.

BehandelingPrijs
Consultgratis
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-

Ervaringen met de behandeling

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een Botox-behandeling van de kin. Veel van hen hebben een ervaring met de behandeling gedeeld op onze website. Deze kunt u hier terugvinden. Mocht u meer ervaringen willen lezen, kijk dan even op kliniekervaringen.nl.

Een gratis consult bij ABC Clinic

Wilt u meer informatie over een Botox-behandeling van de kin of wilt u graag behandeld worden? Plan dan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consult via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076 – 542 31 54. Onze artsen staan graag voor u klaar en beantwoorden tijdens het consultgesprek al uw vragen over de behandeling.

Afspraak inplannen
Gratis consult