De kliniek

Botox kin

U kent het wel. U trekt de mond een beetje op en dan verschijnen er van die rare putjes in de kin. Niet zo heel erg natuurlijk, maar wel als die kinputjes erin blijven staan.

Verminder kinplooien of putjes met injectables

Een overactieve kinspier is de oorzaak van dit probleem en is eenvoudig op te lossen door middel van Botox.

Wanneer u last heeft van kinplooien of putjes in de kin is dit eenvoudig op te lossen met een Botox-behandeling. Plooien of putjes in de kin ontstaan door het samentrekken van de spier die in de kin ligt. Botuline toxine zorgt ervoor dat deze spier niet meer samentrekt en daardoor is dit probleem eenvoudig opgelost.

Een behandeling van de kin met fillers is ook een mogelijkheid. Dit wordt vaak gedaan wanneer u last heeft van een teruggetrokken kin. De fillers vullen de kin op, waardoor deze meer naar voren komt en de contouren van uw gezicht weer terugkomen.

De behandeling

Omdat de putjes in uw kin vaak ontstaan door een overactieve kinspier, is dit eenvoudig te verhelpen door middel van Botox. Dit zorgt voor een snel en langdurig resultaat. Voorafgaand aan de behandeling maken we enkele foto’s, zodat het verschil na de behandeling goed te zien is. De arts injecteert de Botuline toxine met een zeer dun naaldje in de spier. De injecties voelen slechts licht prikkelend aan. Na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer oppakken.

De Botuline toxine begint na twee tot zes dagen te werken en het optimale resultaat is na veertien dagen behaald. Het resultaat houdt ongeveer vier tot zes maanden. Daarna is de behandeling veilig te herhalen.

Overactieve kinspier voor
Overactieve kinspier voor
Overactieve kinspier na
Overactieve kinspier na
Botox-kin voor
Overactieve kinspier voor
botox kin na
Overactieve kinspier na

De kosten van Botox in de kin

De definitieve kosten van een behandeling met Botox in de kin worden duidelijk na uw consultgesprek. Afhankelijk van de oorzaak van het probleem en de geschikte oplossing wordt dit door de arts bekeken.

Behandeling Prijs
Consultgratis
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-

Ervaringen met de behandeling

Al veel cliënten zijn u voorgegaan bij een Botox-behandeling van de kin. Veel van hen hebben een ervaring met de behandeling gedeeld op onze website. Deze kunt u hier terugvinden. Mocht u meer ervaringen willen lezen, kijk dan even op kliniekervaringen.nl of klantenvertellen.nl.

Een consult bij ABC Clinic

Wilt u meer informatie over een Botox-behandeling van de kin of wilt u graag behandeld worden? Plan dan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consult via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076-542 31 54. Onze artsen staan graag voor u klaar en beantwoorden tijdens het consultgesprek al uw vragen over de behandeling.

Online inplannen
Maak een afspraak