Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Halslift

Een halslift voor een strakke hals

Een mooie hals
Vaak gaat alle aandacht uit naar het gezicht, maar ook aan uw hals kunt u zien dat de jaren vorderen. De huid zakt wat uit en de rimpels en plooien komen tevoorschijn. De hals wordt slapper. Wanneer de huid erg slap is (kalkoenhals) en u zich hieraan stoort, dan kunt u een halslift laten uitvoeren. Uw hals wordt zo weer strakker, waardoor u er weer jonger en frisser uitziet. De halslift wordt eigenlijk altijd in combinatie met een facelift of MACS-lift uitgevoerd.

Facelifting methoden

Meer informatie

Resultaat van de halslift

Na het herstel van de ingreep zorgt een halscorrectie voor een mooi en natuurlijk resultaat. De huid in uw hals ziet er weer een stuk jonger uit. Wel kunt u kort na de behandeling wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Als na een week het drukverband en ook de hechtingen verwijderd worden, kunt u het eerste effect van de ingreep al zien. Na ongeveer een maand is uw hals helemaal hersteld en zijn de nieuwe contouren blijvend gevormd. Een halslift wordt eigenlijk altijd gecombineerd met een facelift.

Consult halslift?

Omdat een goede analyse van uw klachten belangrijk is, starten we een halslift altijd met een vrijblijvend consult. Tijdens dit consult staat de plastisch chirurg stil bij uw wensen en verwachtingen, hij legt uit wat de mogelijkheden zijn van een halslift en beantwoordt eventuele vragen.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een halslift? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier  in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak

Meer informatie

De mogelijkheden van een halslift

Weet u waarom de hals vaak sneller veroudert dan het gezicht? Dat komt omdat we de huid van de hals onvoldoende bescherming bieden. Zon en andere weersomstandigheden hebben vaak vrij spel. En dat zorgt ervoor dat de conditie van de huid snel achteruit gaat. Gelukkig kan een halslift dan uitkomst bieden. Het teveel aan huid wordt verwijderd, de hals krijgt zijn mooie contouren weer terug. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie wordt een halslift eigenlijk altijd in combinatie met facelift (MACS-lift) uitgevoerd. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over de juiste aanpak.

De behandeling

Afhankelijk van de ingreep vindt deze onder lokale of algehele narcose plaats. De plastisch chirurg maakt een incisie vlak onder de kin en verwijdert het teveel aan huid. Nadat ook de halsspier is aangetrokken zal de plastisch chirurg het sneetje hechten en een drukverband aanbrengen.

  

Waar word ik geopereerd?

De halslift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een halslift?

  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in de halslift;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 8,8 (meer dan 450 ervaringen);
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Optimaal advies door aanwezigheid plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Kosten halslift

Behandeling     Prijs
Halslift (altijd in combinatie met een MACS-lift/facelift)    vanaf €4500,-

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de halslift. Vaak wordt de halslift gecombineerd met een facelift of MACS-lift. De plastisch chirurg moet u dus gezien hebben voor een goed advies. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw halslift betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
W. Kolkman

W. Kolkman

Plastische chirurgie

Breda

Ervaringen halslift

MACS Lift
‘10 jaar jonger, heerlijk!’
MACS Lift, Ankie
Anoniem halslift
‘Ik geniet nog elke dag van het resultaat’
Anoniem halslift, Halslift of Facelift bij ABC Clinic
Halslift bij ABC Clinic
‘Nooit meer sjaals dragen!’
Halslift bij ABC Clinic, Anoniem
Een halslift bij ABC Clinic
‘Deze keuze had ik jaren eerder moeten doen’
Een halslift bij ABC Clinic, Anoniem