e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Drs. Kim de Weijer - Cosmetisch Arts KNMG
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Kim de Weijer

Dunne lippen

Naarmate we ouder worden, krijgen we allemaal dunnere lippen. Wanneer je van nature al dunne lippen hebt zijn fillers een mooie oplossing!

Dunne lippen geef je meer volume met fillers

Wanneer je dunne lippen hebt kun je deze laten opvullen met fillers. Met behulp van een filler kunnen we jouw lippen weer voller maken met een warme en sensuele uitstraling als resultaat.

Wat is het resultaat van een behandeling van dunne lippen ?

Een behandeling van dunne lippen zorgt voor een langdurig resultaat. Gemiddeld houdt het effect van de lipopvulling 6 tot 9 maanden aan (Restylane).

Janka lippen opvullen voor
Voor
Janka lippen opvullen na
Na
Marlies lippen opvullen voor
Voor
Marlies lippen opvullen na
Na
Lippen en kin voor
Voor
Lippen en kin na
Na
Kin en lippen voor
Voor
Kin en lippen na
Na
behandelingen - injectables - lippen opvullen - Lippen opvullen met fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - lippen opvullen - Lippen opvullen met fillers na
Na
behandelingen - injectables - Dunne lippen opvullen voor
Voor
Behandelingen - injectables - Dunne lippen opvullen na
Na

Wat kost een behandeling van dunne lippen?

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Lippen opvullen0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-

Gratis consult?

Een filler-behandeling begint altijd met een gratis consult. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts jouw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heb je natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kun je daarna direct worden behandeld aan de lippen.

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Hoe gaat een filler-behandeling van dunne lippen?

Het opvullen van de dunne lippen gebeurt met een hyaluronzuur als Restylane. De arts injecteert de filler met een zeer dunne naald voorzichtig onder de huid. Deze fillers bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zult u dan ook nauwelijks hinder ondervinden.

Na de behandeling kunnen de lippen wel wat gezwollen aanvoelen. Koelen kan helpen om dit te voorkomen. Na enkele uren is dit ongemak verdwenen. Na afloop van de behandeling kun je direct jouw werkzaamheden hervatten.

Hoe gaat de nazorg van de behandeling?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doe je er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s van de behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer je door een goede en ervaren arts behandeld wordt is het risico op complicaties minimaal. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online