e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
dr. Michel Visser
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Michel Visser

Dubbele kin

Vaak ziet u pas op uw selfiecamera of op een foto dat u een dubbele kin heeft. Deze dubbele kin kan u erg storen en u kunt zich hiervoor schamen.

Weg met die dubbele kin!

Hoe veel u ook sport of dieet, het vet bij uw kin wordt maar niet minder. Een liposuctie-behandeling van de dubbele kin kan een blijvende oplossing bieden.

Wat is het resultaat van de behandeling?

Na enkele dagen wordt het eerste resultaat van de liposculpture al zichtbaar. Toch duurt het twee tot drie maanden voor het definitieve effect van de liposuctie is bereikt. Pas dan is het lichaam volledig hersteld en hebben de nieuwe contouren zich blijvend gevormd.

Na de liposuctie komt u nog op controle bij ABC Clinic in Breda, waar ook de na-foto’s gemaakt zullen worden.

Liposuctie van de onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na

Wat kost een behandeling van een dubbele kin?

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

*Zorghotel Rotterdam

Drs. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt drs. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe verloopt de behandeling van een dubbele kin?

Een liposuctie van een dubbele kin bestaat bij ons uit twee fases. In de eerste fase maakt de esthetisch arts of plastisch chirurg enkele zeer fijne incisies waardoor een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten wordt.

Na een wachttijd van ongeveer twintig minuten volgt dan het tweede deel van de behandeling. Via dezelfde incisies brengt de arts of chirurg een canule in die vibreert. Met hulp van deze canule worden de vetcellen definitief verwijderd.

Aan het einde van de behandeling zal de esthetisch arts of plastisch chirurg u laten zien hoeveel vet hij weggenomen heeft. De incisies hoeven niet gehecht te worden en omdat zij in de natuurlijke plooien van de huid gemaakt worden, hoeft u voor littekens niet bang te zijn.

Het is wel belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed in acht te nemen. Het bespoedigt uw herstel en het komt het resultaat van de behandeling ten goede. Na de liposuctie-behandeling komt u nog enkele malen op controle bij de arts in Breda.

Hoe gaat het na een liposuctie van een dubbele kin?

Na de liposuctie zult u een week of twee moeten herstellen. U zult een tijdje een kinband moeten dragen. Daarna worden de hechtpleisters verwijderd.

U zult last hebben van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Soms voelt de behandelde plek wat verdoofd aan. Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf verdwijnen. Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en zal de zwelling ook afnemen.

De eerste twaalf uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Dit is normaal. Op dag twee mag u weer douchen. De eerste week moet u rust nemen, maar het is wel belangrijk om te blijven bewegen in verband met de bloedsomloop.

Na twee weken kunt u (afhankelijk van wat u doet) uw werkzaamheden weer opvatten. Na zes weken mag u weer beginnen met sporten (rustig opbouwen). Liposculpture laat nauwelijks sporen achter. De littekens zijn klein en onopvallend.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

De locatie van uw behandeling is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam
Voor lipofilling van de borstenBredaAmphia ziekenhuis
Voor lipofilling van de billenBredaBrussel of Rotterdam

Vrijblijvend consult voor een behandeling van de dubbele kin?

bij ABC Clinic in Breda begint een behandeling van de dubbele kin altijd met een vrijblijvend consult. De esthetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposculpture in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Meer weten over de liposuctie van de dubbele kin? Bel 076 – 542 31 54 voor een afspraak, plan uw afspraak online of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 08.00 uur tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar.

Afspraak inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online