e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Neusbrugcorrectie met injectables

Heeft u een bobbel op uw neus of juist een deukje in uw neus? Met behulp van een injectable is een bobbel of deukje in de neus eenvoudig op te lossen.

Een neusbrugcorrectie met injectables

Heeft u een bobbel op uw neus of juist een deukje in uw neus? Het kan zijn dat u een operatieve ingreep toch een stap te ver vindt. Met behulp van een injectable is een bobbel of deukje in de neus eenvoudig op te lossen. Een behandeling met fillers aan de neus zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat dat tot twaalf maanden zal aanhouden. Let wel op de ervaring van de arts wanneer u een neuscorrectie of neusbrugcorrectie met injectables overweegt.

De behandeling

Een neusbrugcorrectie met injectables wordt uitgevoerd met tijdelijke fillers en zal ongeveer 30 minuten in beslag nemen. De cosmetisch arts spuit voorzichtig vloeistof in met een hele fijne naald. Dankzij het toegevoegde verdovingsmiddel die in de filler zit voelt u slechts wat lichte prikkels. Na de behandeling kunt u een paar dagen last hebben van blauwe plekjes en zwellingen. Koelen biedt hierbij een goede oplossing.

Resultaat

Het resultaat van de neusbrugcorrectie zal direct zichtbaar zijn en houdt tot twaalf maanden aan. Als een deukje of bobbel op de neus opgevuld moet worden zal het resultaat langer blijven zitten dan wanneer er met een filler een liftend effect gecreëerd moet worden. Bij een bobbel of deukje wordt er minder van de filler verwacht en zal het resultaat dus langer blijven zitten. Soms is het beter om een behandeling in twee keer uit te laten voeren, dit is afhankelijk van het soort correctie. Het gebruik van fillers is 100% veilig. Het lichaam breekt de vloeistof zelf weer af waardoor de behandeling ook gewoon herhaald kan worden.

Neuscorrectie met fillers voor en na

Neuscorrectie met fillers voor
Voor
Neuscorrectie met fillers na
Na

Prijzen neusbrugcorrectie met injectables

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
2,0 ml in dezelfde regio€750,-
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Gratis en vrijblijvend consult

Een neusbrugcorrectie met fillers start bij ABC Clinic altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek. De cosmetisch arts legt tijdens dit consult uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en zal uw persoonlijke wensen en verwachtingen met u bespreken. Daarnaast krijgt u alle tijd om uw vragen te stellen. Bij injectables bestaat de behandeling om direct aan de neus behandeld te worden, maar dit gebeurt in overleg met de arts.

Let op: een neusbrugcorrectie met injectables wordt bij ABC Clinic uitgevoerd door cosmetisch arts Kim de Weijer.

Wilt u meer informatie over de neusbrugcorrectie met injectables? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 076-542 31 54 of plan uw afspraak online.

Online inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult