Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Ingevallen gezicht

Een ingevallen gezicht behandel je met fillers!

Mooie volle wangen

Naarmate de jaren vorderen kan je gezicht wat ingevallen raken. Dit is het gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. De wangen zakken wat uit, de jukbeenderen vlakken af en ook de slapen (temporaal) verliezen aan volume. Het resultaat is dat je er ouder uitziet dan je jezelf voelt. Gelukkig is daar heel goed wat aan te doen. Met hulp van een injectable behandeling kunnen we waar nodig je gezicht opvullen en die mooie vertrouwde contouren herstellen.

Het resultaat van de behandeling

Na de behandeling is het resultaat direct zichtbaar, wel kunnen je wangen enkele uren wat beurs aanvoelen. Je kunt de huid eventueel koelen om zwellingen te voorkomen. Het resultaat houdt ongeveer twaalf tot achttien maanden aan. Daarna kan de ingreep probleemloos herhaald worden.
Ingevallen gezicht   Wangen opvullen
Ingevallen wangen   Wangen opvullen met Radiesse
Ingevallen wangen  Wangen opvullen Emervel
Ingevallen wangen   Wangen na Radiesse
Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Gratis consult

Wil je meer weten over een behandeling van een ingevallen gezicht? Onze cosmetisch artsen informeren je graag. Bel naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak met de cosmetisch arts of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Consult injectables €0,-
Second opinion €65,-

Waarom zou je voor ABC Clinic kiezen voor de behandeling van je ingevallen gezicht?

  • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines (Botox), Skinboosters en fillers;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • We werken met veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de behandelend arts;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
  • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Prijzen 'behandeling ingevallen gezicht'

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid te gebruiken product. Daarvooor moet de arts je gezien hebben. We zullen je te allen tijde een consult aanbevelen bij de cosmetisch arts of plastisch chirurg voor een behandelplan, omdat een goede analyse zeer belangrijk is. De specialist moet je namelijk gezien hebben voor een goed advies. De behandeling zal veelal uitgevoerd worden met Radiesse of Juvederm Voluma. Tijdens een consult worden je wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij je graag. Ook heb je tijdens dit consultgesprek alle tijd om vragen te stellen.  

Behandeling 'ingevallen gezicht'   Prijs
Radiesse 1,5 ml   €495,-
Radiesse 3 ml €950,-
Juvederm Voluma 1 ml €495,-
Juvederm Voluma    2 ml €795,-

ABC Clinic heeft voor de fillers een loyaliteitsprogramma. Voor een herhaalbehandeling met hetzelfde product gelden gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxines (Botox) geldt deze regeling niet. Hiervoor hanteren we een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Videofragmenten

Online afspraak maken? Klik hier!