De kliniek
Informatie

Een ingevallen gezicht behandel je met fillers!

De wangen zakken wat uit, de jukbeenderen vlakken af en ook de slapen (temporaal) verliezen aan volume. Het resultaat is dat je er ouder uitziet dan je jezelf voelt. Gelukkig is daar heel goed wat aan te doen. Met behulp van een filler-behandeling kunnen we waar nodig je gezicht opvullen en die mooie vertrouwde contouren herstellen.

Consult

Gratis consult voor een behandeling van een ingevallen gezicht?

Bij ABC Clinic start een filler-behandeling altijd met een gratis consult. We bespreken zorgvuldig je wensen en verwachtingen en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Daarnaast krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kun je daarna direct worden behandeld aan je ingevallen gezicht.

Wil je je laten behandelen tegen een ingevallen gezicht? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

De behandeling

Hoe gaat een behandeling van een ingevallen gezicht?

Voor het opvullen van je gezicht maken we gebruik van Radiesse of Restylane. Met behulp van een fijn naaldje injecteert de arts de filler voorzichtig in de wangen. De behandeling neemt maximaal 30 minuten in beslag. Omdat de gebruikte filler een verdovingsmiddel bevat, zul je geen last van de prikjes hebben.

Na afloop kunnen je wangen enkele uren wat beurs aanvoelen. Om zwellingen te voorkomen, kan je de huid eventueel koelen. Na afloop van de behandeling kun je je normale werkzaamheden meteen opvatten.

Nazorg en herstel

Hoe gaat de nazorg van de behandeling?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doe je er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Risico's en complicaties

Wat zijn de risico’s en complicaties van de behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer je je door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Resultaat

Wat is het resultaat van een behandeling van een ingevallen gezicht?

Het effect van de filler-behandeling aan je gezicht is direct zichtbaar en houdt tot ongeveer twaalf maanden aan. Je hebt een prachtig vol gezicht waardoor je er weer helemaal fris en fruitig uitziet.

Prijzen

Wat kost een behandeling van een ingevallen gezicht?

Behandeling Prijs
Consult€ 0,-
Wangen opvullen1,0 ml€ 495,-
2,0 ml€ 795,-

ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Bij Botox-behandelingen hanteren we een vaste scherpe prijs.

 Korting
Tweede behandeling5%
Derde behandeling en meer10%

* Let op, er gelden geen combinatiekortingen.

Een consult is noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de arts je dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak.

Gratis consult