e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Nicolette Vermeulen Cosmetisch arts KNMG
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Nicolette Vermeulen

Ingevallen gezicht

Naarmate de jaren vorderen kan het gezicht wat ingevallen raken. Dit is het gevolg van het natuurlijk verouderingsproces.

Een ingevallen gezicht behandelen we met fillers!

De wangen zakken wat uit, de jukbeenderen vlakken af en ook de slapen (temporaal) verliezen aan volume. Het resultaat is dat u er ouder uitziet dan u zich voelt. Gelukkig is daar heel goed wat aan te doen. Met behulp van een filler-behandeling kunnen we waar nodig uw gezicht opvullen en die mooie vertrouwde contouren herstellen.

Hoe gaat een behandeling van een ingevallen gezicht?

Voor het opvullen van het gezicht maken we gebruik van Restylane. Met behulp van een fijn naaldje injecteert de arts de filler voorzichtig in de wangen. De behandeling neemt maximaal 30 minuten in beslag. Omdat de gebruikte filler een verdovingsmiddel bevat, zult u geen last van de prikjes hebben.

Na afloop kunnen de wangen enkele uren wat beurs aanvoelen. Om zwellingen te voorkomen, kan de de huid eventueel koelen. Na afloop van de behandeling kunt u uw normale werkzaamheden meteen opvatten.

Wat is het resultaat van een behandeling van een ingevallen gezicht?

Het effect van de filler-behandeling aan uw gezicht is direct zichtbaar en houdt tot ongeveer twaalf maanden aan. U heeft een prachtig vol gezicht waardoor u er weer helemaal fris en fruitig uitziet.

Wat kost een behandeling van een ingevallen gezicht?

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Wangen opvullen1,0 ml€450,-
2,0 ml€850,-

Gratis consult?

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak.

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Hoe gaat de nazorg van de behandeling?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online