e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Hangbillen

Een bilvergroting is tegenwoordig al bijna net zo normaal als een borstvergroting. Een volle, ronde bilpartij is een hype onder celebrities, maar is niet iedereen gegeven.

Een bilvergroting tegen hangbillen

Bent u niet tevreden over uw hangbillen en zou u heel graag wat meer volume in uw bips willen, dan kunt u kiezen voor een bilvergroting, waarbij de hangbillen worden opgevuld met eigen vet. Het resultaat is heel natuurlijk en mooi en u kunt weer zonder zorgen met uw strakke jeans pronken.

Bij ABC Clinic voeren algemeen chirurg Michel Visser en cosmetisch Cedric de Mahieu bilvergrotingen uit. Van tevoren wordt bij ABC Clinic goed bekeken of het vergroten van uw billen het juiste resultaat zal opleveren. Een bilvergroting met eigen vet (lipofilling) is een zeer gespecialiseerde ingreep.

Wat is het resultaat van een bilvergroting bij hangbillen?

Bilvergroting met implantaten

U moet even geduld hebben bij een bilvergroting met implantaten, want het resultaat is direct na de behandeling niet meteen zichtbaar. Geef het drie maanden de tijd. Dan is het definitieve resultaat bereikt en heeft u droombillen. Wij voeren momenteel enkel bilvergrotingen uit met eigen vet.

Bilvergroting met eigen vet

Ook bij een lipofilling, dus een bilvergroting met eigen vet, is het definitieve resultaat pas na drie maanden bereikt. Bij 70 procent van de gevallen is géén nieuwe behandeling nodig en zult u uiterst tevreden zijn met uw nieuwe billen.

Wat kost een bilvergroting bij hangbillen?

BehandelingPrijs
Consult€50,-
Implantatenvanaf€6000,-
Eigen vetvanaf€3500,-
Drukkleding€135,-
Anesthesie€600,-

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de bilvergroting bij hangbillen. Deze is afhankelijk van het gewenste resultaat van de bilvergroting. Daarvoor moet de chirurg of cosmetisch arts u dus gezien hebben. Het consult in Breda is geheel vrijblijvend en kost € 50,-.

Wij zijn maandag t/m zondag van 08.00 uur tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe gaat een bilvergroting bij hangbillen?

Bilvergroting met implantaten

Bij de behandeling van hangbillen met implantaten maakt de plastisch chirurg ter hoogte van het staartbeen een incisie van ongeveer vijf centimeter tussen de billen. Vervolgens creëert hij daar ruimte om de implantaten in te kunnen brengen. De implantaten komen hetzij onder het vet/huidweefsel of onder de bilspier te liggen. Daarna wordt de wond gehecht en is de behandeling ten einde. Deze procedure duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. U moet daarna een nachtje in het ziekenhuis blijven.

Bilvergroting met eigen vet

Bij lipofilling van de billen wordt er eerst vet weggenomen van een andere plek van uw lichaam. Dat kan de buik zijn of de bovenbenen. Nadat de vetcellen zijn gereinigd, spuit de arts ze in de billen. Deze behandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.

Hoe gaat het na een bilvergroting bij hangbillen?

Bilvergroting met implantaten

Bij een bilvergroting met implantaten moet u een nachtje in het ziekenhuis doorbrengen. Als gevolg van de behandeling zult u de eerste dagen wat stijf zijn. Ook kunt u last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekken. Dit kan tot zes weken duren.

Bilvergroting met eigen vet

Na een lipofilling van hangbillen kunt u last hebben van blauwe plekken en zwellingen. Op de plaatsen waar vet is weggenomen (liposcupture) ontstaan zwellingen die acht tot tien dagen kunnen aanhouden. Om deze vochtophopingen zo veel mogelijk te beperken, adviseren we u enkele lymfedrainage-behandelingen te ondergaan bij een van onze huidtherapeuten of bij een huidtherapeut bij u in de buurt.

Na de behandelingen ontvangt u van ons richtlijnen voor de nazorg. We adviseren deze goed op te volgen, ze zullen het herstel alleen maar bespoedigen.

Vrijblijvend consult voor een bilvergroting bij hangbillen?

Bij ABC Clinic starten we een bilvergroting altijd met een vrijblijvend consult. De chirurg of arts bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een bilvergroting en beantwoordt graag al uw vragen.

Meer weten over het uitvoeren van een bilvergroting met implantaten of met eigen vet? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 08.00 u tot 20.00 u telefonisch bereikbaar.

Ik wil een consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online