De kliniek

Dijbeenlift

Wilt u mooi gevormde benen?

Bent u niet blij met uw dijbenen als u in de spiegel kijkt? Of heeft u zelfs fysiek last van tegen elkaar schurende dijbenen?

Prijzen

Wat kost een dijbeenlift?

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
DijbeenliftVanaf€ 3.950,-

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de dijbeenlift. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Uw dijbeenlift betalen in termijnen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Informatie

Een dijbeenlift voor mooie benen

Met een dijbeenlift wordt het teveel aan huid weggenomen en krijgen uw benen hun mooie strakke contouren weer terug. Het is belangrijk om van tevoren goed te bepalen wat de behandeling u zal opleveren. Is er sprake van een teveel aan vet en is uw huid nog stevig genoeg dan kan een liposuctie-behandeling soms een beter alternatief zijn. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag.

Consult

Vrijblijvend consult?

Bij ABC Clinic starten we een dijbeenlift altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een dijbeenlift en beantwoordt graag al uw vragen.

Meer weten over een dijbeenlift? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

De behandeling

Hoe gaat een dijbeenlift?

Voorafgaand aan de dijbeenlift wordt eerst zorgvuldig afgetekend hoeveel huid er weggenomen moet worden. Nadat u onder narcose bent gebracht, maakt de plastisch chirurg een incisie vanuit de liesplooi naar beneden. De huid wordt losgemaakt van de onderliggende vet- en spierlagen, het teveel aan huid en eventueel ook het vetoverschot worden weggenomen. De behandeling eindigt met het hechten van de incisie en het aanbrengen van een drukverband.

Nazorg en herstel

Hoe gaat de nazorg van een dijbeenlift?

Uw lichaam heeft een aantal weken nodig om helemaal te herstellen. De eerste tijd zult u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken en is het belangrijk dat u een elastische panty draagt. Na zeven dagen komt u terug bij de plastisch chirurg en worden de hechtingen verwijderd. Ongeveer zes weken na de dijbeenlift zijn de meeste mensen weer volledig actief.

Waar word ik geopereerd?

o2 Clinic in Antwerpen

Waar vindt de dijbeenlift plaats?

De dijbeenlift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Resultaat

Wat is het resultaat van een dijbeenlift?

Een dijbeenlift zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat: uw benen krijgen hun jonge en stevige contouren weer terug.

Prijzen

Wat kost een dijbeenlift?

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
DijbeenliftVanaf€ 3.950,-

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de dijbeenlift. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Uw dijbeenlift betalen in termijnen?
Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Veelgestelde vragen

Blijven er zichtbare littekens achter na een dijbeenlift?

Na een dijbeenlift zal er altijd een litteken achterblijven. De grootte van het litteken verschilt per soort techniek van de dijbeenlift. De plastisch chirurg zal tijdens het consultgesprek meer informatie geven over hoe groot het litteken zal/de littekens zullen worden en waar het litteken/de littekens na de operatie zal/zullen verschijnen.

Hoe zit het met de narcose bij een dijbeenlift?

De dijbeenlift wordt onder algehele narcose in het Amphia ziekenhuis uitgevoerd. Je zal dus tijdens de operatie geen pijn ervaren. Na de operatie worden de bovenbenen met tape, verband en compressiebanden verwikkeld om zwellingen tegen te gaan. De huid zal hierdoor goed op zijn plaats blijven. Het drukverband dient dag en nacht gedragen te worden. In sommige gevallen worden drains (buisjes) geplaatst om het bloed en wondvocht af te voeren. De drains worden meestal daags na de behandeling alweer verwijderd. De hechtingen zijn in principe oplosbaar.

Is het resultaat van een dijbeenlift blijvend?

Het deel dat bij een dijbeenlift is weggenomen blijft natuurlijk weg. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat wanneer er weer gewicht bij komt, de mogelijkheid bestaat dat dit vet ter hoogte van de eerdere dijbeenlift terug kan komen. Het resultaat is stabiel zo lang het gewicht stabiel blijft.

Wanneer is het resultaat van een dijbeenlift zichtbaar?

Het resultaat van de dijbeenlift zal direct na de operatie zichtbaar zijn, zelfs met de nog aanwezige zwelling. De littekens van de ingreep hebben dikwijls tijd nodig om minder zichtbaar te worden. Daarom is het resultaat van een dijbeenlift het mooist na een paar maanden tot een jaar. Dan zullen ook de littekens minder zichtbaar worden.

Wanneer kan ik weer gaan werken na een dijbeenlift?

Gewoonlijk zou je vanaf de eerste week na de operatie lichte handelingen kunnen verrichten. Zware inspanningen kunnen pas na zes weken weer worden verricht. Gedurende de herstelperiode zal je ten minste zes weken drukkleding moeten dragen indien er tevens een liposuctie is uitgevoerd bij de dijbeenlift.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul neem contact met ons op in.

Vrijblijvend consult