e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Mooi
jezelf
blijven

Lipolyse

Wij werken niet met lipolyse. Lipolyse is ook verboden door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Lipolyse

Onze artsen en plastisch chirurgen, met meer dan 25! jaar ervaring met liposuctie en liposculptuur, hebben alle technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen en weer verdwijnen. De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, meest veilige en meest verfijnde methode om vet definitief te verwijderen en een nieuw figuur te krijgen.

Wat houdt lipolyse in?

Lipolyse ofwel vetverbranding werd in het verleden gebruikt om kleine vetophopingen, bijvoorbeeld ter hoogte van de kin, te verwijderen. De behandeling vond plaats met onderhuidse injecties. Vanwege de vele bijwerkingen is deze ingreep inmiddels verboden door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

De nadelen van lipolyse

Naast de gevaarlijke complicaties is een groot nadeel van lipolyse dat enkel zeer kleine oppervlaktes behandeld kunnen worden. Deze oppervlaktes kunnen ook prima middels de andere technieken worden behandeld. Onze artsen kiezen te allen tijde voor de vibro-liposculpture of vibro-liposculpture met nutationele-technieken.

De keuze van ABC Clinic

Zoals reeds vermeld kiezen de artsen van ABC Clinic altijd voor de vibro-liposculptuur behandeling met N.I.L.-technologie. Deze zeer moderne en verfijnde methode zorgt voor heel mooie resultaten en is breed toepasbaar. Van buik, maag en benen tot delicate zones zoals kin en enkels.

Consult lipolyse

Wilt u weten welke behandeling het best bij u past? Onze gespecialiseerde artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel 076 – 542 31 54, plant uw afspraak online of via het contactformulier voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Online inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online