Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Lipolyse

Lipolyse

Wij werken niet met lipolyse. Lipolyse is ook verboden door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Daarnaast  hebben onze artsen en plastisch chirurgen (meer dan 25! jaar ervaring met liposuctie en liposculptuur) alle technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen (en weer verdwijnen). De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, veiligste en verfijnste methode om definitief uw vet te verwijderen en een nieuw figuur te krijgen.

Wat houdt lipolyse in?

Lipolyse ofwel vetverbranding werd in het verleden gebruikt om kleine vetophopingen, bijvoorbeeld ter hoogte van de kin, te verwijderen. De behandeling vond plaats met onderhuidse injecties. Vanwege de vele bijwerkingen is deze ingreep inmiddels verboden door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). U kunt op de site van IGZ het bericht vinden over het verbod.

Nadelen lipolyse

Naast de gevaarlijke complicaties is een groot nadeel van lipolyse dat enkel zeer kleine oppervlaktes behandeld kunnen worden. Deze oppervlaktes kunnen ook prima middels de andere technieken worden behandeld. Onze artsen kiezen te allen tijde voor de vibro-liposculpture of vibro-liposculpture met nutationele-technieken.

De keuze van ABC Clinic

Zoals reeds vermeld kiezen de artsen van ABC Clinic altijd voor een vibro-liposculptuur behandeling met N.I.L.-technologie. Deze zeer moderne en verfijnde methode zorgt voor heel mooie resultaten en is breed toepasbaar. Van buik, maag en benen tot delicate zones zoals kin en enkels.

Consult lipolyse

Wilt u weten welke behandeling het best bij u past? Onze gespecialiseerde artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel 076 - 542 31 54 en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.