e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Veelgestelde vragen: Mommy makeover

Is het resultaat van een mommy makeover blijvend?

In principe is het resultaat van de mommy makeover blijvend. Toch is het resultaat afhankelijk van de stabiliteit van het gewicht. Ook kan de huid en het resultaat wijzigen door het natuurlijke verouderingsproces.

Wat zijn de risico's van de mommy makeover?

De risico's van de mommy makeover zijn hetzelfde als die van de ingrepen die afzonderlijk worden gedaan. De mommy makeover is een algemene term die verschillende ingrepen denkt. Hieronder kunnen vallen: de borstlift, borstvergroting, buikwandcorrectie en liposuctie. De risico's van elk van deze ingrepen zijn hierop van toepassing.

Ik twijfel over een tweede kind, moet ik al een mommy makeover ondergaan?

Wanneer je twijfelt over het krijgen van een kind is het altijd verstandig om te wachten met een mommy makeover. Tijdens een zwangerschap ondergaat het lichaam namelijk weer veel veranderingen en kan (een deel van) de mommy makeover weer ongedaan worden.

Waar word ik geopereerd bij een mommy makeover?

De mommy makeover wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Welke behandelingen vallen onder een mommy makeover?

Hoe een mommy makeover er precies uitziet, verschilt per persoon. Voor de een is een buikwandcorrectie gecombineerd met een borstlift de beste oplossing. De ander heeft meer baat bij een borstvergroting. En soms kan ook een liposuctie-behandeling uitkomst bieden.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online