Totaal
9.0
860 reviews

Tattoo verwijderen

Heeft u spijt van uw tattoo? Cosmetique Totale verwijdert uw tattoo pijnloos en zonder littekens.

Heeft u spijt van uw tatoeage?

Of u nou vol enthousiasme een ontwerp voor uw tattoo heeft uitgezocht of uw tattoo in een impulsieve actie heeft laten zetten. Het is vervelend om spijt te hebben van uw beslissing of van het ontwerp. Gelukkig kunt u uw tattoo pijnloos, veilig en zonder dat er littekens ontstaan laten verwijderen.

Hoe werkt de behandeling voor het verwijderen van een tatoeage?

De medisch specialisten van Cosmetique Totale behandelen uw tatoeage met de Picolaser. Deze laser is een stuk krachtiger en 1.000 keer sneller dan bijvoorbeeld een Q-switched Nd-YAG laser. In een picoseconde geeft de picolaser een mechanische reactie (schokgolf) en verpulvert hiermee de inktdeeltjes in de tatoeage tot extreem kleine deeltjes. Het lichaam voert deze minuscule inktdeeltjes gemakkelijk en op een natuurlijke wijze af. Hierdoor wordt de tatoeage na iedere behandeling steeds minder zichtbaar. Daarnaast kan deze laser ook gekleurde tatoeages verwijderen.

Aanvullend op de laserbehandeling volgt een nabehandeling met de Focused Dots. Tijdens de jarenlange ervaring met het verwijderen van tatoeages, hebben ze bij Cosmetique Totale gemerkt dat er door deze nabehandeling minder laserbehandelingen noodzakelijk zijn. Daarnaast kunnen ze eventuele littekens ermee verminderen of zelfs verwijderen. Ook het herstel gaat zichtbaar sneller. De kans op blaren na een behandeling neemt zelfs met 70% af.

Vanwege deze spectaculaire resultaten en het gemak voor u als klant heeft Cosmetique Totale besloten om te stoppen met enkel Picolaser behandelingen en alleen nog maar tatoeages te verwijderen met deze duo behandeling.

Is een tattoo verwijderen pijnlijk?

Het laseren van een tattoo is nooit helemaal gevoelloos. Over het algemeen wordt het als ongemakkelijk of licht pijnlijk ervaren. Tijdens de behandeling zorgt de huidtherapeut ervoor dat de behandeling zo snel en comfortabel mogelijk wordt uitgevoerd. Door de combinatiebehandeling zijn er veel minder behandelingen nodig en gaat de genezing sneller. Daarnaast werken ze met de Zimmer, die een ijskoude lucht van -4 graden blaast. Dit verdooft de huid extra, waardoor de behandeling een stuk aangenamer is.

Hoeveel behandelingen zijn noodzakelijk?

Het aantal behandelingen dat noodzakelijk is om uw tattoo volledig te verwijderen is afhankelijk van het type huid, de grootte van de tattoo, de inkt en hoe diep de inkt is gezet. Tijdens het gratis en vrijblijvende consultgesprek wordt u geïnformeerd over het aantal behandelingen. Vaak ligt dit tussen de drie en zes behandelingen.

Interesse in een gratis consult?

Wilt u meer informatie over de behandeling en de mogelijkheden voor u bespreken? U kunt eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek plannen met de huidtherapeuten van Cosmetique Totale.

Gratis consult