e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Veelgestelde vragen: Profhilo

Wat is het behandeladvies van Profhilo Structura?

Het wordt aanbevolen om te beginnen met twee behandelingen met Profhilo Structura met een tussenpoos van een maand, gevolgd door onderhoudsbehandelingen. Jouw behandelend cosmetisch arts zal je hierover adviseren tijdens het consultgesprek. Aangezien het verouderingsproces doorgaat, zal de arts advies op maat geven voor het behoud van het resultaat.

Heeft Profhilo Structura bijwerkingen?

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die van nature in de huid aanwezig is. Wanneer deze stof wordt geïnjecteerd, wordt deze over het algemeen goed verdragen door de huid. De mogelijke bijwerkingen van een behandeling met Profhilo Structura zijn doorgaans mild en kunnen bestaan uit zwelling, roodheid en in sommige gevallen een blauwe plek op de injectieplaats.

Voor wie is Profhilo Structura geschikt?

Profhilo Structura is geschikt voor iedereen die de eerste tekenen van veroudering wil aanpakken, inclusief degenen die streven naar een natuurlijke verjonging van de huid en terughoudend zijn om direct te kiezen voor traditionele fillers. Bovendien kan de behandeling uitstekend worden gecombineerd met andere cosmetische ingrepen, zoals fillers of Botox, of dienen als aanvulling op andere behandelingen voor een uitgebreide verbetering van de huid.

Wat is er nieuw aan Profhilo Structura?

Profhilo Structura, maakt net als Profhilo, gebruik van een nieuwe formulering van hyaluronzuur, wat specifieke voordelen biedt. Beide behandelingen bevatten een hoog percentage natuurlijk hyaluronzuur, dat de natuurlijke weefsels stimuleert. Onderzoek heeft aangetoond dat cliënten voornamelijk streven naar een natuurlijk resultaat. Mensen willen subtiel hun uiterlijk verbeteren, kleine onvolkomenheden aanpakken en een frisse uitstraling behouden. Profhilo Structura voldoet perfect aan deze wensen.

Wat is lipolifting?

Profhilo Structura is een injectable die het onderhuidse vetweefsel (subcutane vetweefsel) stimuleert. Hierdoor wordt de huid ’gelift’. Dit noemen we lipolifting.

Wat doet Profhilo Structura precies?

Profhilo Structura is een injectable behandeling die het onderhuidse vetweefsel stimuleert. Hierdoor wordt de huid ’gelift’. Dit noemen we lipolifting. De indicatie van Profhilo Structura is het herstellen van een diepere huidlaag: het vetweefsel in het gezicht.

Wat is het verschil tussen Profhilo Structura en fillers?

In tegenstelling tot fillers die zich richten op het opvullen van rimpels en lijnen, pakt Profhilo Structura de diepere vetweefsellaag aan. Dit weefsel verliest met de leeftijd volume en elasticiteit, wat leidt tot een verslapte en ingevallen uitstraling. Profhilo Structura stimuleert de vetcellen in deze laag, waardoor ze opnieuw stevigheid en volume krijgen, wat resulteert in een voller en gelift gezicht.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Profhilo voor het gezicht?

Het gebruik van Profhilo voor het gezicht heeft verschillende voordelen. Het kan helpen bij het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huidtextuur, waardoor een jeugdiger uiterlijk ontstaat. Profhilo heeft een unieke formule die zorgt voor diepe hydratatie van de huid, waardoor deze er gezonder en stralender uitziet. Het kan ook helpen bij het herstellen van volumeverlies en het verbeteren van de huidelasticiteit.

Hoe lang duren de resultaten van Profhilo voor de hals?

De resultaten van Profhilo voor de hals kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de individuele reactie van de huid en de levensstijl van de persoon. Over het algemeen kunnen de resultaten enkele maanden tot ongeveer een jaar aanhouden. Omdat Profhilo de natuurlijke collageen- en elastineproductie stimuleert, kan het effect geleidelijk vervagen. Herhaalbehandelingen kunnen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Profhilo voor de hals?

Het gebruik van Profhilo voor de hals kan verschillende voordelen bieden. Het kan helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering, zoals verslapping van de huid, fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast kan het de hydratatie van de huid verbeteren en een gezonde, jeugdige uitstraling herstellen. Profhilo is een niet-chirurgische en relatief snelle behandeling.

Wat zijn de voordelen van een Profhilo behandeling ten opzichte van andere huidverjongingsmethoden?

Een Profhilo behandeling heeft verschillende voordelen. In tegenstelling tot fillers, wordt Profhilo niet opgevuld, maar stimuleert het de natuurlijke collageen- en elastineproductie van de huid. Het resultaat is een natuurlijk ogende huidverjonging met verbeterde hydratatie en elasticiteit.

Voor welke delen van het lichaam kan Profhilo body worden gebruikt?

Profhilo body kan op verschillende delen van het lichaam worden gebruikt, zoals de armen, handen, benen, buik, decolleté en nek. Het kan helpen om de huid te verstevigen, te hydrateren en te verjongen op deze specifieke gebieden. Het wordt vaak gebruikt voor het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de textuur en het geven van een gladdere en strakkere uitstraling.

Wat zijn de bijwerkingen van Profhilo?

Omdat Hyaluronzuur een stof is die van nature in de huid voorkomt, kan de huid de behandeling goed verdragen. De mogelijke effecten na een behandeling zijn lichte zwelling, roodheid en soms wat blauwe plekjes. Dit wordt vaak veroorzaakt door de injecties en zal snel verdwijnen. Daarnaast kunnen er de eerste 24 - 48 uur wat bultjes op de plek van de injectie achterblijven. Ook dit verdwijnt vanzelf weer. Sinds 2015 is Profhilo op de markt en wordt wereldwijd gebruikt. Naast bovenstaande bijwerkingen, zijn er nog geen andere bijwerkingen gerapporteerd.

Hoe lang is het resultaat van Profhilo zichtbaar?

Hoe lang het resultaat van een Profhilo-behandeling zichtbaar is, is ook afhankelijk van de conditie van de huid. Wij adviseren om één á twee keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Huidveroudering stopt niet.

Wanneer is het resultaat van een Profhilo-behandeling zichtbaar?

Bij een Profhilo-behandeling ziet u niet direct resultaat omdat de huid door de behandeling zelf aan het werk wordt gezet. Vaak ziet u wel al dat de huid wat beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling wordt het effect steeds duidelijker. De reden hiervan is dat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. Heb dus na een behandeling geduld om het mooie resultaat af te wachten.

Ben ik geschikt voor een Profhilo-behandeling?

Een Profhilo-behandeling is in principe geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook wanneer u een huidverjongend effect wilt hebben en u de stap naar fillers (nog) niet ziet zitten. De behandeling kan ook goed gecombineerd worden met een filler- of Botox-behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Hoe verloopt een Profhilo-behandeling?

Een Profhilo-behandeling wordt uitgevoerd met de BAP-techniek. Hierbij worden 10 injecties in anatomisch uitgekiende gebieden geïnjecteerd, die zorgen voor een optimaal resultaat. Omdat de Profhilo zich goed verspreid, zijn er maar enkele injecties noodzakelijk om een heel gezicht optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal erg klein.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online