e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Veelgestelde vragen: PDO Draadlift

Welke gebieden kunnen worden behandeld met een draadlift?

Een draadlift kan worden toegepast op verschillende gebieden van het gezicht en het lichaam. Veelvoorkomende gebieden zijn de wangen, kaaklijn, wenkbrauwen, hals en decolleté. Een draadlift kan ook worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, volumeverlies te herstellen en de algehele huidtextuur te verbeteren. Het is belangrijk om een ervaren cosmetisch arts te raadplegen om te bepalen welke gebieden voor jou geschikt zijn en om realistische verwachtingen te bespreken.

Wanneer is het resultaat van een draadlift zichtbaar?

Direct na de draadlift is er al resultaat zichtbaar. Toch duurt het wat langer voordat het eindresultaat van de behandeling zichtbaar is. De huid heeft nog tijd nodig om collageen aan te maken. Daarom duurt het ongeveer zes weken voordat het resultaat volledig zichtbaar is.

Kan ik een draadlift weer herhalen wanneer het effect minder wordt?

Ja, wanneer het effect minder wordt kunt u een draadlift weer herhalen. Het resultaat blijft gemiddeld 1,5 tot 2 jaar zichtbaar. Ook kunt u ervoor kiezen om tussentijds wat nieuwe draden bij te laten plaatsen.

Zorgt een draadlift voor een natuurlijk resultaat?

Een draadlift zorgt voor een natuurlijk resultaat. De draadlift zorgt ervoor dat de huid zelf collageen aan gaat maken om de huid te verstevigen. Hierdoor ziet u er weer jonger uit.

Is een draadlift pijnlijk?

Bij een draadlift wordt altijd gebruik gemaakt van een verdovingscrème. Door deze verdoving zult u nauwelijks pijn ervaren tijdens uw behandeling.

Wat is een draadlift

Een draadlift biedt een mooie oplossing wanneer u last heeft van huidverslapping. Het zorgt voor versteviging van de huid in uw decolleté, de hals en in het gezicht en wordt uitgevoerd met oplosbare draden. Door middel van de draden wordt een liftend effect bereikt. De draden zorgen ervoor dat uw huid zelf begint met de aanmaak van collageen. Dit collageen blijft lange tijd in de huid, ook wanneer de draden zijn opgelost. Hierdoor wordt de huid van binnenuit verstevigt.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult