De kliniek

Bilvergroting met implantaten

Wilt u volle(re) billen?

Heeft u niet zo’n volle billen als u zou willen hebben? Wanneer u daar van nature niet mee gezegend bent, kunt u kiezen voor een bilvergroting met implantaten.

Een bilvergroting met implantaten voor volle(re) billen

Dit is een behandeling die steeds normaler wordt in de wereld van de plastische chirurgie. Bij ABC Clinic voeren we de bilvergrotingen uit met implantaten of met eigen vetweefsel. Deze ingreep zorgt voor een prachtig resultaat.

Wat is het resultaat?

Het eerste effect van de behandeling is niet altijd direct zichtbaar; na ongeveer drie maanden is het definitieve resultaat bereikt. Een bilvergroting met implantaten zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat. Na het herstel heeft u prachtige volle billen.

Wat kost een bilvergroting met implantaten?

Behandeling Prijs
Consult35
Bilvergrotingvanaf6.000

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van een bilvergroting. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult in Breda is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe gaat een bilvergroting met implantaten?

Een bilvergroting met implantaten duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. De plastisch chirurg maakt een incisie van ongeveer vijf centimeter tussen de billen, ter hoogte van het staartbeen. Via deze incisie creëert hij eerst ruimte om het implantaat in te brengen. Vervolgens worden de implantaten ingebracht en onder het vet/huidweefsel of onder de bilspier geplaatst. Daarna hecht de plastisch chirurg de incisie en is de behandeling klaar. U moet, indien de plastisch chirurg dit noodzakelijk acht, een nacht in het ziekenhuis blijven.

Hoe gaat de nazorg?

Na de behandeling blijft u een nachtje in het ziekenhuis. Voordat u de kliniek verlaat, krijgt u richtlijnen voor de nazorg. Volg deze goed op. Ze zullen uw herstel alleen maar bespoedigen. Als gevolg van de behandeling zult u de eerste dagen wat stijf zijn. Ook kunt u last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekken. Dit kan tot zes weken duren.

o2 Clinic in Antwerpen

Waar vindt de ingreep plaats?

De bilvergroting met implantaten wordt uitgevoerd in de o2 kliniek in Antwerpen. Daar beschikt men over moderne operatiekamers die aan de hoogste medische eisen voldoen.

Vrijblijvend consult ?

Bij ABC Clinic start een bilvergroting met implantaten altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een bilvergroting met implantaten en beantwoordt al uw vragen.

Meer weten? Bel 076 – 542 31 54 of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

Online inplannen
Maak een afspraak