e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Bilvergroting met implantaten

Wilt u graag vollere billen? Wanneer u meer volume wenst in uw billen kunt u kiezen voor een bilvergroting met implantaten.

Een bilvergroting met implantaten voor volle(re) billen

Dit is een behandeling die steeds normaler wordt in de wereld van de plastische chirurgie. Bij ABC Clinic voeren we de bilvergrotingen uit met implantaten of met eigen vetweefsel. Deze ingreep zorgt voor een prachtig resultaat.

Wat is het resultaat?

Het eerste effect van de behandeling is niet altijd direct zichtbaar; na ongeveer drie maanden is het definitieve resultaat bereikt. Een bilvergroting met implantaten zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat. Na het herstel heeft u prachtige volle billen.

Wat kost een bilvergroting met implantaten?

BehandelingPrijs
Consult€35,-
Bilvergrotingvanaf€6000,-

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van een bilvergroting. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult in Breda is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe gaat een bilvergroting met implantaten?

Een bilvergroting met implantaten duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. De plastisch chirurg maakt een incisie van ongeveer vijf centimeter tussen de billen, ter hoogte van het staartbeen. Via deze incisie creëert hij eerst ruimte om het implantaat in te brengen. Vervolgens worden de implantaten ingebracht en onder het vet/huidweefsel of onder de bilspier geplaatst. Daarna hecht de plastisch chirurg de incisie en is de behandeling klaar. U moet, indien de plastisch chirurg dit noodzakelijk acht, een nacht in het ziekenhuis blijven.

Hoe gaat de nazorg?

Na de behandeling blijft u een nachtje in het ziekenhuis. Voordat u de kliniek verlaat, krijgt u richtlijnen voor de nazorg. Volg deze goed op. Ze zullen uw herstel alleen maar bespoedigen. Als gevolg van de behandeling zult u de eerste dagen wat stijf zijn. Ook kunt u last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekken. Dit kan tot zes weken duren.

o2 Clinic in Antwerpen

Waar vindt de ingreep plaats?

De bilvergroting met implantaten wordt uitgevoerd in de o2 kliniek in Antwerpen. Daar beschikt men over moderne operatiekamers die aan de hoogste medische eisen voldoen.

Vrijblijvend consult ?

Bij ABC Clinic start een bilvergroting met implantaten altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een bilvergroting met implantaten en beantwoordt al uw vragen. Meer weten? Bel 076 – 542 31 54 of vul het contactformulier in. Ook kunt u eenvoudig online een afspraak inplannen.

Online inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe lang mag ik niet zitten na een bilvergroting met implantaten?

Na een bilvergroting met implantaten is het belangrijk om ongeveer zes weken de implantaten niet te belasten. Daarom is het belangrijk om bij zitten goed op de houding te letten en goed rechtop te zitten. Met slapen kan je het beste proberen om op je zij of op je buik te liggen.

Is iedereen geschikt voor een bilvergroting met implantaten?

In principe is iedereen die last heeft van platte of slappe billen geschikt voor een bilvergroting met implantaten. Wij behandelen echter alleen cliënten die voldoen aan de volgende uitgangspunten:

  • Alleen cliënten ouder dan 18 jaar worden behandeld.
  • Alleen cliënten met een ASA klasse 1 of 2 klasse worden behandeld.
  • Cliënten ouder dan 70 jaar worden gescreend op een verhoogd risico voor het optreden van delirium.

Zijn de littekens van een bilvergroting met implantaten zichtbaar?

Na een bilvergroting met implantaten zijn de littekens niet zichtbaar. De littekens van een bilvergroting vallen boven in de bilspleet, waardoor ze niet zichtbaar zijn. Ook met string aan zijn de littekens hierdoor niet zichtbaar. Door de nazorg na de behandeling goed op te volgen, bestaat de kans dat de littekens helemaal genezen.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online