Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

ZO Skin Health

ZO Skin Health voor verbetering van uw huid

De gezondheid van uw huid wordt beinvloed door diverse factoren zoals invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, leeftijd, genen, hormonen, slaappatroon en huidverzorging. De Amerikaanse dermatoloog Dr. Zein Obagi heeft de ‘ZO Skin Health Filosofie’ opgezet. De filosofie bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Het healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Vooral de hoeveelheid hoogwaardig retinol zorgt voor een verbetering van de huid. Dr. Obagi raadt een vijf-stappen programma aan namelijk reinigen, activeren, stimuleren, kalmeren + voeden en beschermen. Nadien is onderhoud cruciaal voor een blijvend resultaat op lange termijn.

Meer informatie

Resultaat van ZO Skin Health

Voor ZO Skin Health
Na ZO Skin Health
ZO Skin Health
VoorZO Skin Health
NaZO Skin Health

Zichtbare verbeteringen zullen op korte en lange termijn te zien zijn in het verminderen van rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken en verbetering van de huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door een juist en langdurig gebruik van het ZO Skin Health Saturation Program wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat.

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de huidtherapeut is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Elke ingreep starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze huidtherapeuten luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen.
Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor deze behandeling? Bel dan naar 076-542 31 54 of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De behandeling

Dr. Obagi raadt een vijf-stappen programma aan (Reinigen, Activeren, Stimuleren, Kalmeren + Voeden, Beschermen), waarin producten worden gebruikt die uniek zijn. Tijdens de reiniging worden de onzuiverheden verwijdert en wordt de pH-waarde aangepast om de huid voor te bereiden voor optimale toediening van de therapeutische ingrediënten. De volgende stappen bestaan uit het herstellen van schade aan huidcellen en de schade in de diepere lagen van de huid, het corrigeren van hyperpigmentatie, ongelijkmatige huidtonen en ruwheid. De laatste stap is het beschermen van de nieuwe en gezonde huid om verdere schade door UV-A en UV-B te voorkomen.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor een optimale conditie van uw huid met ZO Skin Health?

  • BIG-geregistreerde huidtherapeuten;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3;
  • Veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de huidtherapeut;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
  • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de verschillende huidbehandelingen.

Kosten ZO Skin Health

Een consult is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de huidtherapeut u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Huidtherapeuten

B. den Reijer

B. den Reijer

Huidtherapeut

Breda
A. Huijbregts-Keulaars

A. Huijbregts-K...

Huidtherapeut

Breda