Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Wilfred Kolkman

Wilfred Kolkman BIG: 39022136501

Wilfred Kolkman, plastisch chirurg 

Wilfred Kolkman (1963) werkt sinds 2015 bij ABC Clinic. Hij werkt tevens sinds 1998 in het Amphia ziekenhuis in Breda als plastisch chirurg. Dokter Kolkman consulteert bij ABC Clinic en voert de behandelingen onder algehele narcose voor ABC Clinic uit in het Amphia ziekenhuis in Breda. Dit doet hij samen met zijn collega's Guido Dolmans, Margot Lemmen en Thijs de Wit, die zich ook verbonden hebben aan de kliniek. De consulten en eindcontrole vinden plaats bij ABC Clinic. U profiteert op deze manier van de luxe en comfort van een privekliniek en de veilige omgeving van een ziekenhuis. Voor ABC Clinic gelden overigens dezelfde prijzen als voor het Amphia ziekenhuis.

Plastisch chirurg Wilfred Kolkman studeerde geneeskunde in Nijmegen aan de Radboud Universiteit. Zijn opleiding tot algemeen chrirurg deed hij in het Medisch Spectrum Twente en de opleiding tot plastisch chirurg volgde hij in het Academisch Ziekenhuis in Utrecht.

Borstvergroting, facelift en mommy makeover als aandachtsgebieden

Drs. Wilfred Kolkman heeft heeft als aandachtsgebieden de cosmetische chirurgie van het gezicht en de borstchirurgie (borstvergroting, facelift en mommy makeovers).

“Hetgeen mij als plastisch chirurg aanspreekt is dat plastische chirurgie een fijnzinnig vak is met technieken die bij allerlei soorten operaties en behandelingen van pas komen, of het nu gaat om een borstvergroting, borstreconstructie, buikwandcorrectie of een facelift. Het belang van goede informatievoorziening voor de client vind ik van het grootste belang en de client moet zich hierbij op zijn of haar gemak voelen.”

Plastisch chirurg Wilfred Kolkman is lid van de NVPC, de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en is bestuurslid van de NVEPC, de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie.

Wilt u een consultafspraak maken bij plastisch chirurg Wilfred Kolkman? Klik hier voor het maken van een consultafspraak of bel 076 - 542 31 54.

NVPC NVEPCTerug naar de vorige pagina