Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Thijs de Wit

Thijs de Wit BIG: 49057593301

Thijs de Wit, plastisch chirurg

Plastisch chirurg Thijs de Wit heeft geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gestudeerd. Na het behalen van zijn artsendiploma werkte hij een jaar op de spoedeisende hulp van het Admiraal de Ruyter ziekenhuis in Goes. Daarna volgde Thijs de Wit zijn vooropleiding tot algemeen chirurg in het Maasstad ziekenhuis en Brandwondencentrum in Rotterdam. Zijn vervolgopleiding tot plastisch chirurg volgde hij in het Erasmus Medisch Centrum, Sophia kinderziekenhuis, Sint Franciscus Gasthuis en Daniël den Hoed Kliniek in Rotterdam.
Hij volgde een fellowship in de reconstructieve en esthetische aangezichtschirurgie bij nationaal en internationaal gerenommeerde plastisch chirurgen na zijn opleiding tot plastisch chirurg.

Buikwandcorrectie, borstvergroting als aandachtsgebieden

Thijs de Wit is lid van de NVPC en voert wekelijks behandelingen uit met zijn collega plastisch chirurgen Margot Lemmen, Guido Dolmans en Wilfred Kolkman voor ABC Clinic

Thijs de Wit is sinds april 2015 aan het team van ABC Clinic toegevoegd en voert de ingrepen voor ABC Clinic uit in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Wilt u een afspraak bij drs. Thijs de Wit? Klik hier voor het maken van een consultafspraak of bel 076 - 542 31 54.

NVPC
Thijs de Wit is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische ChirurgieTerug naar de vorige pagina