Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Rimpels onder de ogen

Rimpels onder de ogen verminder je met injectables of een ooglidcorrectie!

Weg met de rimpels onder de ogen
Een vermoeide uitstraling? Vaak zijn rimpels onder de ogen de boosdoener. En hoeveel uren je ook slaapt, verdwijnen zullen ze niet. De oorzaak ligt namelijk in de traangoot of tear trough. Een diepe rimpel onder de ogen die vaak ook nog een donkere schaduw achterlaat. Helpt een camouflagestift niet langer? Een injectable behandeling met Botox of fillers zorgt ervoor dat je er snel weer fit en stralend uitziet en dat je verlost bent van de rimpels onder je ogen. 

Hieronder vind je de gradaties van de diepte van de rimpels. Alle gradaties zijn met een filler te verzachten. In sommige gevallen is een onderooglidcorrectie een beter alternatief. Dit wordt tijdens een consult besproken.
Traandal

Meer informatie

Resultaat van de behandeling

Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Tear trough
VoorTraangoot
NaResultaat tear trough

Hyaluronzuren zoals Restylane en Juvederm zorgen ervoor dat je huid zijn stevigheid terugkrijgt en de rimpels onder de ogen verminderen of verdwijnen. Ook de donkere kringen onder je ogen zullen minder worden. Dit effect is direct zichtbaar en houdt ongeveer een jaar aan. De gebruikte filler is 100% veilig en wordt door het lichaam weer afgebroken.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de uitvoerende arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Een injectable behandeling begint altijd met een gratis consult. Tijdens dit consult bespreekt de cosmetisch arts je wensen en verwachtingen en legt uit hoe de ingreep eruitziet. Daarnaast heb je natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Bij de behandelingen met injectables is er de mogelijkheid om direct behandeld te worden aan de tear trough of traandal. Dit gebeurt in overleg met de cosmetisch arts.

Wil je meer weten over een behandeling van de rimpels onder je ogen? Ben je de donkere kringen beu? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

Hoe ontstaan rimpels onder de ogen?

De rimpels onder de ogen kun je verminderen door deze op te vullen. Rimpels onder de ogen is het gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. Naarmate de jaren vorderen, maken we minder onderhuids bindweefsel aan en wordt de huid slapper. Het resultaat is een hol gootje onder het onderooglid. Gelukkig laat deze rimpel zich uitstekend behandelen met een hyaluronzuur zoals Restylane, Radiesse of Juvederm.

De behandeling

De behandeling van de rimpels onder de ogen is eenvoudig en veilig, mits uitgevoerd door een ervaren arts. De arts zal beginnen met het maken van een aantal foto's om het resultaat vast te kunnen leggen. De cosmetisch arts spuit de vloeistof voorzichtig onder je ogen in. Dit gebeurt met heel fijne naald, een verdovingsmiddel is dan ook niet nodig. De behandeling duurt maximaal een half uur, na afloop kun je direct je bezigheden weer hervatten. Na de behandeling kun je wel wat last hebben van een gevoelige huid. Dit ongemak houdt niet lang aan en zal in de loop van de dag alweer verdwenen zijn.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor de behandeling van rimpels onder de ogen?

 • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines, Skinboosters en fillers;
 • Onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde;
 • Drs. Arthur Ludlage is internationaal trainer op het gebied van fillers, Skinboosters en Botuline toxines;
 • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
 • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
 • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 8.8 (meer dan 450 ervaringen);
 • Wij werken enkel met FDA-goedgekeurde producten (Restylane en Radiesse, zeer veilige en bewezen producten);
 • Consultgesprek met de behandelend arts;
 • Korte wachttijden;
 • Je krijgt een optimaal en eerlijk advies, ook omdat wij met zowel cosmetisch artsen, plastisch chirurgen als huidtherapeuten werken, die doorverwijzen naar elkaar mocht dat noodzakelijk zijn;
 • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
 • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Video over rimpels onder de ogenPrijzen rimpels onder de ogen

Behandeling   Prijs
Consult fillers en injectables   €0,-
Second opinion   €65,-
Rimpels onder de ogen verminderen vanaf €350,-*
* De prijs is afhankelijk van de injectable die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.


ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Voor Botuline toxines werken we met een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de cosmetisch arts je dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Cosmetisch artsen

A. Ludlage

A. Ludlage

Injectables

Breda
M. Wichers

M. Wichers

Injectables

Breda
E. Soares

E. Soares

Injectables

Breda

Ervaringen rimpels onder de ogen

Marie-Lize fillers
‘Ik ben erg blij met de wijze van meedenken en het overleg met de arts! ’
Marie-Lize fillers, Fillers ABC Clinic
Rimpels onder mijn ogen
‘Nooit meer een vermoeide uitstraling’
Rimpels onder mijn ogen, Lianne
Heeft u last van rimpels onder uw ogen?
‘Het maakte mij zo onzeker’
Heeft u last van rimpels onder uw ogen?, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!