Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Rimpels decolleté

Decolleté-rimpels verwijdert u met injectables of skinboosters!

Een decolleté die gezien mag worden
Het decolleté: dit wordt ook wel het vergeten lichaamsdeel genoemd. Vaak gaat alle aandacht uit naar ons gezicht en vergeten we de huid die daaronder zit. En juist die huid is extra gevoelig voor veroudering. Gelukkig biedt een injectable behandeling of behandeling met Skinboosters uitkomst. Injectables zijn bij uitstek geschikt om niet alleen de fijne lijntjes, maar ook diepere rimpels in het decolleté voor langere tijd op te vullen, de zogenoemde devil's fountain.

Meer informatie

Het resultaat van de behandeling

Voor Rimpels decolleté voor behandeling
Na Rimpels decolleté na behandeling
Rimpels bij het decolleté verwijderen?
VoorRimpels decolleté voor behandeling
NaRimpels decolleté na behandeling
Rimpels decolleté verwijderen met injectables?
VoorRimpels decolleté voor behandeling
NaRimpels decolleté verwijderd door middel van een injectable behandeling

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar. Uw huid is gladder, de rimpels zijn verdwenen. Dit resultaat houdt gemiddeld twaalf maanden aan. Aansluitend kunt u de ingreep probleemloos herhalen. Onze cosmetisch artsen kiezen altijd voor tijdelijke fillers op basis van natuurlijke stoffen. Na verloop van tijd breekt uw lichaam de ingespoten vloeistof zelf weer af.

De Restylane Skinbooster geeft de huid een oppepper. Na de behandelingen met Skinboosters ziet de huid er weer gezonder en jonger uit, omdat er onder de huid een badje van vocht wordt aangelegd. Dit badje van vocht hydrateert de huid van binnenuit en zorgt ervoor dat oppervlakkige rimpeltjes verdwijnen. Omdat de Skinbooster vocht aantrekt is het eerste resultaat nog niet zichtbaar. na enkele weken ziet u het eerste resultaat van de behandeling. Het resultaat van de behandeling houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. U kunt de behandeling zo vaak als u zelf wilt herhalen.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Voorafgaand aan de ingreep vindt altijd een kosteloos consult plaats met de cosmetisch arts die u gaat behandelen. We bespreken uw wensen en verwachtingen, leggen uit hoe de ingreep in zijn werk gaat en beantwoorden eventuele vragen. Bij de behandelingen met injectables is er de mogelijkheid om direct behandeld te worden aan de decollete-rimpels. Dit gebeurt in overleg met de cosmetisch arts.

Wilt u meer weten over het opvullen van rimpels in hals en decolleté? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

Het opvullen van rimpels in het decolleté

Het gezicht kan er nog zo jong en stralend uitzien, vaak verraadt het decolleté iemands ware leeftijd. Dat komt doordat er in deze delen van het lichaam minder bloedvaten, talg- en zweetklieren voorkomen. En als ook de zon dan nog vrij spel krijgt, kan beschadiging snel optreden. Stoort u zich aan de lijntjes en rimpels bij uw decolleté? Met hulp van een tijdelijke filler of Skinbooster kunnen we die uitstekend behandelen. Het resultaat is heel natuurlijk en de behandeling is 100% veilig.

De behandeling

Een injectable behandeling van uw decolleté neemt maximaal 30 minuten in beslag. Met een heel fijn naaldje spuit de cosmetisch arts de filler onder de huid; het verdovingsmiddel in de filler zorgt ervoor dat u geen last hebt van de prikjes. Na afloop van de behandeling kunt u uw bezigheden direct weer hervatten. Houdt u er wel rekening mee dat u wat last kunt hebben van zwellingen en blauwe plekken. Deze zijn slechts licht van aard en verdwijnen snel weer.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor de decolleté-rimpels?

 • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines, Skinboosters en fillers;
 • Onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde;
 • Drs. Arthur Ludlage is internationaal trainer op het gebied van fillers, Skinboosters en Botuline toxines;
 • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
 • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
 • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 8.8 (meer dan 450 ervaringen);
 • Wij werken enkel met FDA-goedgekeurde producten (Restylane en Radiesse, zeer veilige en bewezen producten);
 • Consultgesprek met de behandelend arts;
 • Korte wachttijden;
 • Je krijgt een optimaal en eerlijk advies, ook omdat wij met zowel cosmetisch artsen, plastisch chirurgen als huidtherapeuten werken, die doorverwijzen naar elkaar mocht dat noodzakelijk zijn;
 • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
 • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Uitleg over fillers en Skinboosters

fillersSkinboosters

Kosten decolleté verjonging

Behandeling   Prijs
Consult 'decollete verjongen'   €0,-
Second opinion   €65,-
Behandeling rimpels decollete 0,5 ml €350,-
  1,0 ml €495,-
 Behandeling met Skinboosters 1,0 ml €350,-
   3,0 ml  €795,-
* Dit is afhankelijk van de injectable die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.

ABC Clinic heeft voor de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers en Skinboosters een loyaliteitsprogramma. Voor een herhalingsbehandeling gelden interessante gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Voor Botuline toxines werken we met een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat. Daarvoor moet de cosmetisch arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Cosmetisch artsen

A. Ludlage

A. Ludlage

Injectables

Breda
M. Wichers

M. Wichers

Injectables

Breda
E. Soares

E. Soares

Injectables

Breda

Ervaringen fillers en Skinboosters

Rimpels decolleté
‘Verlost van mijn oude uitstraling’
Rimpels decolleté, Anoniem
Last van rimpels op uw decolleté?
‘Dit past veel beter bij mij’
Last van rimpels op uw decolleté?, Anoniem
Rimpels op mijn decolleté
‘Chapeau’
Rimpels op mijn decolleté, Anoniem
Verouderd decolleté
‘Doei verouderd decolleté’
Verouderd decolleté, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!