Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Werkwijze Plastische chirurgie

Plastische chirurgie - onze werkwijze

Onze werkwijze bij plastische chirurgie

Plastische chirurgie biedt uitstekende mogelijkheden als u wat aan uw gezicht of lichaam wilt veranderen. Wel is het belangrijk dat de ingreep met alle zorg omgeven wordt. Bij ABC Clinic wordt u dan ook altijd behandeld door plastisch chirurgen met veel ervaring in hun vakgebied en maken we uitsluitend gebruik van producten en systemen van A-kwaliteit. Dat wil zeggen dat we met de beste kwaliteit borstimplantaten werken, de beste producten als het om fillers gaat en met een zeer efficient en effectief liposculpture-systeem. Daarnaast hechten we veel waarde aan het consult dat voorafgaat aan de ingreep en besteden we veel aandacht aan de nazorg. We willen als kliniek dat onze (potentiele) clienten continue de bevestiging krijgen dat ze voor de juiste kliniek gekozen hebben.

Wilt u meer weten?
Onze plastisch chirurgen informeren u graag. Bel naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in.

Waarom plastische chirurgie bij ABC Clinic?

Verschillende locaties

Wij behandelen onze clienten op twee locaties. Behandelingen onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd in onze kliniek in Breda. U moet dan denken aan ooglidcorrecties, liposucties, bilvergrotingen, Botox-behandelingen, schaamlipcorrecties en filler-behandelingen. De operaties onder algehele narcose vinden plaats in het Amphia ziekenhuis in Breda. Denk dan aan de borstvergroting, borstlift, MACS-lift, buikwandcorrectie, mommy makeover en de neuscorrectie.
De consulten en nacontroles vinden wel gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda. De behandelingen in het Amphia ziekenhuis worden uitgevoerd door onze plastisch chirurgen Hans de Schipper, Wilfred Kolkman en Thijs de Wit.