Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Kalknagels verwijderen?

Verwijder kalknagels met laser!

KalknagelsWij werken samen met Het Lasercentrum. Zij zijn gespecialiseerd in het behandelen van kalknagels met de nieuwste lasertechnieken. Zij zijn 6 middagen in de maand werkzaam in de kliniek van ABC Clinic. Voor alle informatie of voor het maken van een afspraak voor de behandeling van kalknagels verwijzen dan ook naar de website van Het Lasercentrum.

Meer informatie

Gratis en vrijblijvend consult?

Het Lasercentrum werkt met consulten die gratis en vrijblijvend zijn. De specialist staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van de kalknagelbehandeling en beantwoordt eventuele vragen. 

Wilt u meer weten over het behandelen van kalknagels? Bel dan naar het Lasercentrum via 040- 243 20 21 of bekijk eerst hun uitgebreide website.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

Laat kalknagels en schimmelnagels behandelen

kalnagelsOm verergering te voorkomen is het belangrijk dat u de schimmel- of kalknagels op tijd laat behandelen. Er zijn verschillende behandelopties:

  • Medicinale therapie: lange behandelingsduur en een laag slagingspercentage
  • Lasertherapie met de PinPointe-laser: zeer goede resultaten

Wat houdt de kalknagelbehandeling met de PinPointe-laser nu precies in?

De aangetast nagels wordt voor de ingreep zoveel mogelijk afgeknipt en indien nodig ook dunner gefreesd, zodat er een minimale lengte van de nagel is. Dit wordt gedaan door een ervaren pedicure en hoeft u dus niet thuis te doen. Dit is noodzakelijk om met de Pinpointe-laser te kunnen behandelen.

Na een kalknagelbehandeling met de PinPointe-laser bent u verzekerd van kwaliteit en effectiviteit. In 75% van de alle gevallen is maar één behandeling noodzakelijk. Het laseren van alle 10 de nagels duurt maximaal 45 minuten. 

Tijdens het behandelen van uw schimmelnagels met onze laser gaat het laserlicht door de nagel zelf tot op het nagelbed en doodt de schimmel. Het gebruik van deze laser heeft geen negatief effect op de ontwikkeling van de nagel en tast de nagel en de nagelwand niet aan.

Voordelen van het laten laseren van uw kalknagels

  • Een behandeltijd van 30 minuten
  • Vanaf de eerste behandeling al een goed resultaat mogelijk
  • Pijnloze behandeling zonder verdoving
  • Een snelle behandeling die veilig is
  • Geen medicatie noodzakelijk
  • Geen sprake van bijwerkingen
  • De Amerikaanse FDA en de EU-goedkeuring voor de behandeling van kalknagels
  • Uitstekende klinische resultaten

Nieuwe nagel

Kalknagels behandelen
Je teennagels groeien ongeveer een millimeter per maand. Je moet dus geduld hebben voor het resultaat. Met resultaat wordt hier bedoeld een gezonde mooie nagel!

Kosten

De behandeling van kalknagels kan al vanaf € 17,50,- per behandeling per nagel. Bekijk de website van Het Lasercentrum voor alle prijsinformatie.