Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Onderkin of dubbele kin

Een onderkin of dubbele kin behandelen met liposculptuur

Een mooie kin als basis voor uw gezicht
Veel mensen hebben er last van: een onderkin. Mensen storen zich eraan en het geeft een wat verouderde uitstraling. Hoe hard u ook afvalt en hoeveel oefeningen u ook doet, veel oplossen zal het meestal niet. Gelukkig biedt een liposculptuur of liposuctie behandeling uitkomst. De ingreep is veilig en het resultaat is blijvend. Heeft u van nature een wat vlakke of teruggetrokken kin? Dan is een kincorrectie met fillers of een chirurgische kincorrectie wellicht iets voor u.

Meer informatie

Resultaat van de liposculptuur van de onderkin

Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Na enkele dagen wordt het eerste resultaat van de liposculptuur of liposuctie al zichtbaar. Toch duurt het twee tot drie maanden voor het definitieve effect is bereikt. Pas dan is het lichaam volledig hersteld en hebben de nieuwe contouren zich blijvend gevormd.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult liposculptuur van de onderkin?

Een liposculptuur of liposuctie behandeling begint altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg of cosmetisch arts bespreekt uw wensen en verwachtingen, analyseert de te behandelen zone en legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. En natuurlijk kunt u ook al uw vragen stellen over de liposculptuur van de onderkin.

Wilt u meer weten over een liposculptuur van de onderkin? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van een liposculptuur van de onderkin

Liposuctie onderkin
Het ontstaan van een onderkin is vaak het gevolg van overgewicht, maar ook erfelijke factoren en het natuurlijk verouderingsproces spelen een rol. Dankzij moderne en zeer verfijnde technieken is een liposculptuur behandeling een goede oplossing geworden voor het verwijderen van een onderkin. Het teveel aan vetcellen wordt weggenomen en dankzij het liftende effect van de behandeling zal de huid wat aanspannen. Het resultaat is een slanke kin met blijvend mooie contouren. Mocht u last hebben van een wat teruggetrokken of afgevlakte kin, dan kan een kinimplantaat met injectables of een chirurgische kincorrectie uitkomst bieden.

De behandeling

Een liposculptuur of liposuctie bestaat uit twee fases. In de eerste fase maakt de cosmetisch arts of plastisch chirurg enkele zeer fijne incisies waardoor een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten wordt. Na een wachttijd van ca. 20 minuten volgt dan het tweede deel van de ingreep. Via dezelfde incisies brengt de plastisch chirurg of cosmetisch arts een canule in die vibreert. Met hulp van deze canule worden de vetcellen eerst zacht en vloeibaar gemaakt, daarna kunnen ze weggezogen worden. Na afloop van de liposculptuur zult u enige tijd wat rustig aan moeten doen. Voor u de kliniek verlaat, ontvangt u van ons een aantal richtlijnen rond de nazorg. We adviseren u deze goed op te volgen.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposculptuur van de onderkin?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Video liposuctie

Kosten liposculptuur van de onderkin

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie onderkin € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van de liposculptuur van de onderkin. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposculptuur betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Cosmetisch artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
M. Vermeulen

M. Vermeulen

Breda

Ervaringen liposculptuur van de onderkin

Liposculptuur Breda
‘Geweldig geholpen in een kleinschalige kliniek met deskundig en zeer vriendelijk personeel.’
Liposculptuur Breda, Liposculptuur door C. de Mahieu
Liposculptuur
‘Ik ben zeer tevreden, de behandeling verliep voor mij heel ontspannen’
Liposculptuur, Mevrouw Aernout Liposculptuur
Mevrouw Milena - Liposculptuur
‘De arts is zeer professioneel en weet wat die doet.’
Mevrouw Milena - Liposculptuur, Liposuctie in Breda
Liposuctie onderkin
‘Goede kliniek’
Liposuctie onderkin, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!