Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Samenwerking salons en therapeuten

ABC Clinic werkt samen met schoonheidsspecialisten, kappers, diëtisten en lymfetherapeuten.

Schoonheidsspecialisten
Mannen en vrouwen die bij schoonheidsspecialisten komen zijn bewust bezig met hun uiterlijk. De artsen van ABC Clinic geloven in een goede verzorging van de huid. Echter, injectables, peelings, mesotherapie vormen een goede aanvulling op de verzorging van de huid. Wat een creme niet kan lukt een injectable of Botox wel, maar ook injectables kunnen niet alles herstellen. Dan is de stap naar de plastisch chirurg een logische volgende stap. Dit kun je gelukkig met een goede verzorging en met injectables lang of definitief uitstellen.

Kappers

Ook bij de kappers komen veel mensen die bezig zijn met hun uiterlijk. Vandaar dat wij ook samenwerken met verschillende kappers in de omgeving. Zij sturen regelmatig mensen door voor cosmetische behandelingen, haartransplantaties en plastische chirurgie.

Diëtisten

Liposuctie is een ingreep die wij multidisciplinair benaderen. Een figuurcorrectie door middel van liposculpture is een prima oplossing voor overtollige vetophopingen, maar wellicht wilt u eerst wat kilo's kwijt of wenst u na de liposuctie nog wat kilo's te verliezen. Dit is exact de reden dat we met een aantal diëtisten samenwerken in Nederland.

Lymfedrainage

Zowel voor als na de behandeling is lymfedrainage een prima behandeling om het herstel van een liposuctie of lipofilling te versnellen. Ook na een ooglidcorrectie of MACS-lift is lymfedrainage ideaal voor een snel en beter herstel. Ondergaat u dus een liposuctie, lipofilling, ooglidcorrectie of facelift dan is lymfedrainage een absolute aanrader!

Noord-Brabant