Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Neuscorrectie met injectables

De neuscorrectie zonder operatie

Een mooie neus met fillers
Tot voor kort betekende een neuscorrectie een operatieve ingreep, dat is lang niet altijd meer nodig. Sommige afwijkingen aan de neus kunnen tegenwoordig namelijk ook met injectables verholpen worden. Stoor je jezelf dus aan een knobbeltje op of een deuk in je neus, dan is een behandeling met fillers ook een oplossing. Een injectable behandeling met fillers biedt een veilige oplossing voor een neuscorrectie. En dat met een langdurig resultaat, al is dit afhankelijk van de correctie. Wanneer de filler ook een liftend effect moet creeren bij de neuscorrectie, zal de behandeling vaker herhaald moeten worden.

Meer informatie

Het resultaat van de behandeling

Voor Neus voor neuscorrectie met fillers
Na Neus na neuscorrectie met fillers
Neuscorrectie zonder operatie?
VoorNeus voor neuscorrectie met fillers
NaNeus na neuscorrectie met fillers
Knobbeltje op of deuk in je neus?
VoorNeus voor neuscorrectie met injectables
NaResultaat neuscorrectie met injectables

Het resultaat van een neuscorrectie met injectables is direct zichtbaar en houdt gemiddeld drie tot achttien maanden aan. De langdurigheid van de correctie is afhankelijk van de correctie. Injectables kunnen namelijk op verschillende manieren gebruikt worden voor een neuscorrectie. Er kan een correctie plaatsvinden om een deukje of bobbel weg te werken of er kan een correctie plaatsvinden waarbij er een lifting effect van de neus plaatsvindt. Voor een correctie van een deukje of bobbel is het resultaat langduriger dan wanneer er een lifting effect gecreeerd moet worden. Afhankelijk van de correctie kan het ook nodig zijn om de ingreep in twee keer uit te voeren. Het gebruik van fillers is volkomen veilig, mits uitgevoerd door een ervaren arts! Het lichaam breekt de vloeistof zelf weer af. Naar wens kan de behandeling dan ook probleemloos herhaald worden.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elke neus is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. 

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Let op: de neuscorrectie met injectables wordt enkel uitgevoerd door cosmetisch arts Arthur Ludlage. Een neuscorrectie met fillers of injectables begint altijd met een gratis consult. Tijdens dit gesprek bespreekt de cosmetisch arts je persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de ingreep eruitziet. Daarnaast heb je natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Bij de behandelingen met injectables is er de mogelijkheid om direct behandeld te worden aan de neus. Dit gebeurt in overleg met de cosmetisch arts.

Wil je meer weten over een neuscorrectie met injectables? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

Een neuscorrectie zonder operatie

Een neuscorrectie of rhinoplastiek was lange tijd een ingrijpende aangelegenheid. Een chirurgische ingreep was de enige optie, de hersteltijd nam enkele weken in beslag. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. Want een knobbeltje, een deukje of een lichte scheefstand laten zich eenvoudig met tijdelijke fillers corrigeren. Ben je niet tevreden over het puntje van je neus? Ook een neustipcorrectie kan met injectables behandeld worden.

De behandeling

Een neuscorrectie met injectables (neusbrugcorrectie) neemt maximaal 45 minuten in beslag en wordt uitgevoerd met tijdelijke fillers. Met hulp van een hele fijne naald spuit de cosmetisch arts de vloeistof voorzichtig in. Van de injecties zul je geen last hebben. Dankzij het verdovingsmiddel in de filler voelen ze slechts licht prikkelend aan. Na afloop kun je een paar dagen last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Koelen kan hierbij helpen en ook een camouflagestift biedt zo nodig uitkomst.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor de behandeling van je neus?

Prijzen fillers en injectables

Behandeling   Prijs
Consult 'neuscorrectie met fillers'   €0,-
Second opinion   €65,-
Neuscorrectie met fillers        vanaf €350,-*
Chirurgische neuscorrectie vanaf  €3450,-
* Dit is afhankelijk van de filler, de hoeveelheid te gebruiken product en de moeilijkheid van de behandeling. 

ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Voor Botuline toxines werken we met een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Een consult is altijd noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de cosmetisch arts je dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Cosmetisch artsen

A. Ludlage

A. Ludlage

Injectables

Breda

Ervaringen fillers

Anoniem neuscorrectie met fillers
‘Eindelijk die bobbel weg van mijn neus!’
Anoniem neuscorrectie met fillers, Neuscorrectie met fillers Arthur Ludlage
Neuscorrectie met injectables bij ABC Clinic
‘Blij verrast!’
Neuscorrectie met injectables bij ABC Clinic, Anoniem
Neuscorrectie zonder operatie
‘Een mooie neus zonder operatie!’
Neuscorrectie zonder operatie, Anoniem
Een neuscorrectie zonder operatie
‘ABC Clinic heeft iemand heel blij gemaakt!’
Een neuscorrectie zonder operatie, Anoniem