Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Menu
ABC Clinic

Is microneedling iets voor u?

Microneedling bij fijne rimpels

Microneedling is een behandelmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een pen met zeer fijne, vibrerende naaldjes. De naaldjes bewegen snel over de huid waardoor er kleine kanaaltjes ontstaan die tot in de lederhuid kunnen reiken. Hierdoor wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Door microneedling wordt de huid soepeler, sterker en egaler van kleur. De pen is erg nauwkeurig dus zelfs moeilijk bereikbare gebieden kunnen behandeld worden.
De behandeling kan vooral worden toegepast bij (acne)littekens, rimpels en fijne lijntjes, pigmentafwijkingen en littekens van brandwonden. Microneedling kan dus bij verschillende huidproblemen en fijne rimpels een oplossing bieden.

Meer informatie

Het resultaat

Het resultaat zal niet direct zichtbaar zijn. Na gemiddeld 4-6 weken zal het eerste effect zichtbaar zijn, maar voor het eindresultaat is langere tijd nodig. De huid heeft namelijk tijd nodig om collageen en elastine aan te maken. Door collageen wordt de huid verstevigd en door elastine wordt de huid soepeler. Dit alles zal ongeveer 6-9 maanden duren. Hierdoor zal het resultaat geleidelijk en op natuurlijke manier zichtbaar worden. Het effect is afhankelijk van het aantal behandelingen en van de intensiteit van de behandeling. Het verwachtte resultaat van de behandeling zal zijn: een meer gladde en frisse huid, fijnere poriën, minder rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van pigmentvlekken, opvulling van (acne)littekens, vervlakking van operatie,- of traumatische littekens.

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam en gezicht is uniek en vraagt om persoonlijke benadering. Een consult is dus altijd noodzakelijk.

Het consultgesprek

Een consult is altijd noodzakelijk om te bespreken of uw huid en huidtype geschikt is voor de microneedling. Het consultgesprek is gratis en vrijblijvend. Bel 076-542 31 54 voor het maken van een afspraak of klik hier voor het contactformulier.

Interesse in een consultgesprek? Maak een afspraak!

Meer informatie

De behandeling

De microneedling-behandeling is niet geheel pijnloos. Je zult kleine prikjes in de huid aanvoelen. Er kan een verdovende crème gebruikt worden wanneer de behandeling op een zeer gevoelige plek uitgevoerd moet worden, of wanneer er gebruik gemaakt wordt van een medische naaldlengte. U kunt dit het beste met uw huisarts overleggen.
Na de behandeling kan de huid roze/rood zijn en warm aanvoelen. De warmte zal snel afnemen, maar de roodheid kan wat dagen blijven. Daarnaast kunnen er bij een intensieve behandeling puntbloedinkjes en/of blauwe plekjes ontstaan; dit zal vanzelf weer wegtrekken. Ook kan er schilfering en lichte korstvorming plaatsvinden, deze korstjes zullen er na een of twee weken vanzelf afvallen. Onder deze korstjes wordt vervolgens de nieuwe huid aangemaakt.
Tot 48 uur na de behandeling moet er heel voorzichtig gedaan worden met heet douchen of baden en naar de sauna gaan. De huid is nog kwetsbaar en hierdoor moet de huid gedurende 4-6 weken elke dag beschermd worden met een zonnebrandproduct met beschermingsfactor 30-50.

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic bij microneedling?

  • BIG-geregistreerde huidtherapeuten;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (+400 reviews);
  • Veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de huidtherapeut;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

De kosten


Microneedling   Prijs
Gehele gelaat   

€ 195,- per behandeling

€ 495,- voor drie behandelingen

Bovenlip - rokerslijntjes   € 75,- per behandeling
Neus-lippenplooi   € 95,- per behandeling
Oogcontouren   € 95,- per behandeling
Litteken (klein)   Vanaf € 50,- per behandeling

Huidtherapeuten

B. den Reijer

B. den Reijer

Huidtherapeut

Breda
A. Huijbregts-Keulaars

A. Huijbregts-K...

Huidtherapeut

Breda

Ervaringen microneedling

Mijn litteken is een stuk vlakker geworden
‘Sinds ik ben begonnen met microneedling is mijn litteken een stuk vlakker geworden.’
Mijn litteken is een stuk vlakker geworden, Ben
Microneedling tegen acné littekens
‘Mijn acné littekens zijn nu een stuk minder zichtbaar, eindelijk!’
Microneedling tegen acné littekens, Anoniem