De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Venus freeze

Wij werken niet met venus freeze. Onze artsen en plastisch chirurgen (met meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie en liposculptuur) hebben alle technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen (en weer verdwijnen). De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, veiligste en meest verfijnde methode om definitief vet te verwijderen en een nieuw figuur te krijgen.

Wat houdt venus freeze in?

Venus freeze is een niet-chirurgische techniek voor huidverstrakking en huidversteviging. Het is een combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen.

De keuze van ABC Clinic

Onze cosmetisch artsen en plastisch chirurgen staan niet achter de venus freeze daar de mogelijkheden erg beperkt zijn. De vibro-liposculpture is een bewezen techniek die vele voordelen heeft ten opzichte van de venus freeze.

Consult liposuctie?

Wilt je weten welke liposuctie-behandeling het best bij jou past? Onze gespecialiseerde esthetisch artsen en plastisch chirurgen informeren je graag. Bel 076 – 542 31 54, plan je afspraak online of via ons contactformulier voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Online inplannen
Maak een afspraak