Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Menu
ABC Clinic

Liposuctie schaamstreek

Een mooie schaamstreek met liposuctie

Een goede en veilige oplossing
Net als op andere delen van het lichaam kan ook bij de schaamstreek (of venusheuvel) een teveel aan vet ontstaan. Lijnen verhelpt dit probleem meestal niet, maar er is een oplossing zodat u er niet mee hoeft te blijven lopen. Liposuctie of liposculptuur van de schaamstreek kan dankzij de verfijnde technieken voor een heel goede en veilige oplossing zorgen.

Meer informatie

Resultaat van de liposculptuur

De eerste dagen na de liposculptuur zult u wat last hebben van stijfheid, blauwe plekken en zwellingen. In de loop van de week nemen deze ongemakken af en wordt het eerste effect van de liposculptuur al zichtbaar. Houdt u er wel rekening mee dat de definitieve contouren pas na drie tot zes maanden gevormd zijn.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult liposuctie?

Een liposuctie behandeling van de schaamstreek bij ABC Clinic in Breda begint altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over de liposuctie van de schaamstreek? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een consultgesprek? Maak een afspraak!

Meer informatie

Liposuctie van de schaamstreek

Het ontstaan van een vetophoping op de schaamstreek (venusheuvel) kan meerdere oorzaken hebben. Natuurlijk spelen voeding en beweging een rol. Maar ook hormonen, stress en onze genen kunnen van invloed zijn. Zit het teveel aan vet op de schaamstreek u in de weg? We kunnen er heel goed wat aan doen. Tijdens een liposculpture behandeling nemen we de overtollige vetcellen weg, de mooie contouren zijn na een aantal weken blijvend hersteld.

De liposuctie behandeling

Liposuctie schaamstreek Liposuctie


Een liposculpture behandeling bij ABC Clinic in Breda begint met het maken van een aantal heel kleine incisies. Een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof wordt voorzichtig ingespoten. Na een korte wachttijd zal de cosmetisch arts of plastisch chirurg vervolgens via dezelfde sneetjes een canule inbrengen die licht vibreert. Dankzij de trillingen van dit buisje kunnen de vetcellen eenvoudig weggezogen worden. Als u wat uitgerust bent van de behandeling kunt u weer naar huis.

Na afloop van de ingreep zult u een aantal dagen rustig aan moeten doen. We adviseren u onze richtlijnen rond de nazorg goed op te volgen. Het uiteindelijke resultaat zal er alleen maar mooier op worden. Na de ingreep komt u meerdere keren naar Breda voor een controle.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposuctie van de schaamstreek?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Kosten liposuctie

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie schaamstreek € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consultgesprek met de behandelend chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposuctie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Ervaringen liposculptuur

Schaamstreek
‘Liposuctie is een goede keuze geweest!’
Schaamstreek, Vanessa
Liposuctie schaamstreek
‘Schaamtelijke schaamstreek!’
Liposuctie schaamstreek, Anke
Schaamstreek vet verminderen
‘Top kliniek!’
Schaamstreek vet verminderen, Anoniem
Overtollig vet bij de schaamstreek
‘Drs. de Mahieu beste liposuctie arts!’
Overtollig vet bij de schaamstreek, Marleen
Online afspraak maken? Klik hier!