Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Mannenborsten (borstvorming man)

Mannenborsten en borstvorming bij de man behandel je met liposuctie!

Dé oplossing voor borstvorming bij mannen
Borstvorming bij mannen, ook wel gynaecomastie genoemd, is een veel voorkomend verschijnsel. De aandoening is vaak onschuldig maar kan veel schaamte met zich meebrengen. Gelukkig is er goed iets aan borstvorming bij mannen te doen. Met een liposculptuur of liposuctie behandeling kunnen we de borsten bij mannen uitstekend en definitief verminderen of verwijderen.

Meer informatie

Resultaat van de liposuctie

De eerste dagen na de liposuctie kunt u last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Nadat deze in de loop van de week afnemen, zal het eerste resultaat zichtbaar worden. Het definitieve effect zal echter pas na twee tot drie maanden bereikt zijn. U komt na 3 maanden ook op controle bij de arts in Breda.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult liposuctie?

Een liposuctie behandeling van de mannen borsten of gynaecomastie bij ABC Clinic in Breda begint altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over de liposuctie van de mannen borsten of gynaecomastie? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een consultgesprek? Maak een afspraak!

Meer informatie

Liposuctie van de mannenborsten

Bij sommige mannen hoopt een teveel aan vet zich op ter hoogte van de borst. Dat laat zich niet eenvoudig oplossen, want lokaal afvallen is nog altijd geen optie. Gelukkig kunnen we met hulp van een liposculpture behandeling wel plaatselijke vetophopingen wegnemen. De oorspronkelijke contouren van de borst worden hersteld, de ingreep zorgt voor een heel natuurlijk en blijvend resultaat.

De liposuctie behandeling

Liposuctie mannenborsten Liposuctie mannen borsten


De cosmetisch arts start de behandeling in Breda met het maken van enkele zeer kleine incisies. Via deze sneetjes wordt een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten. Na een wachttijd van ongeveer twintig minuten wordt de behandeling voortgezet. Via dezelfde incisies wordt nu een canule ingebracht die vibreert. Deze vibraties zorgen ervoor dat de vetcellen eerst zacht en vloeibaar gemaakt worden en daarna worden deze afgezogen.

Na afloop van de ingreep zult u een paar dagen rustig aan moeten doen. We adviseren u de richtlijnen die u van ons ontvangt over de nazorg goed op te volgen. Dit is van belang voor het uiteindelijke resultaat. Na de behandeling komt u meerdere keren op controle in Breda.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposuctie bij gynaecomastie?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Liposculptuur kosten

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie mannenborsten € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consultgesprek met de behandelend chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposuctie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Liposuctie ervaringen

Liposuctie mannenborsten
‘Ik voel mij weer 'man'’
Liposuctie mannenborsten, Anoniem
Liposuctie van mannenborsten
‘Mooi resultaat!’
Liposuctie van mannenborsten, Anoniem
Mannenborsten (gynaecomastie)
‘Zeer professionele arts, weet wat hij doet.’
Mannenborsten (gynaecomastie), Anoniem
Liposuctie bij ABC Clinic
‘ABC Clinic levert kwaliteit.’
Liposuctie bij ABC Clinic, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!