Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Liposuctie kuiten

Mooie slanke kuiten met liposuctie!

Blijvend slanke kuiten
Heeft u last van een teveel aan vet rond de kuiten en helpt afslanken en sporten u niet?
Dan is een liposuctie behandeling een heel doeltreffende oplossing. Lokale vetcellen worden verwijderd en uw kuiten krijgen hun mooie slanke vorm weer terug.

Meer informatie

Resultaat van de liposuctie

Als de zwellingen na enkele dagen minder worden, zult u het eerste effect van de liposculptuur al kunnen zien. Het definitieve resultaat is echter pas na ongeveer drie maanden zichtbaar. We adviseren u om onze richtlijnen rond de nazorg gedurende deze periode goed op te volgen. Het zal uw herstel bevorderen.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult liposculpture

Een liposuctie behandeling van de kuiten bij ABC Clinic in Breda begint altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over een liposuctie van de kuiten? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een consultgesprek? Maak een afspraak

Meer informatie

Liposuctie van de kuiten

Liposuctie

Natuurlijk spelen voeding en beweging een belangrijke rol als u op gewicht wilt blijven. Toch laten lokale vetreserves zich moeilijk in toom houden. Het zijn vooral de erfelijke factoren en onze hormoonhuishouding die bepalen waar vetophopingen ontstaan. Een liposculpture behandeling is dan ook voor veel mensen een uitkomst. Zit het teveel aan vet bij u rond de kuiten? Dankzij verfijnde technieken kunnen we plaatselijk de overtollige vetcellen wegnemen. De behandeling is veilig, het resultaat blijvend.

De liposculptuur behandeling

Liposuctie kuiten Liposuctie


Voorafgaand aan de ingreep markeert de cosmetisch arts de te behandelen zones. De behandeling start vervolgens met het maken van enkele minuscule incisies. Via deze incisies spuit de cosmetisch arts een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof in. Na een korte wachttijd wordt vervolgens via dezelfde sneetjes een canule ingebracht. Dit dunne buisje vibreert en zorgt er zo voor dat overtollige vetcellen eenvoudig weggezogen kunnen worden.
Na afloop van de ingreep zult u wat last hebben van stijfheid en zwellingen. Ook kunnen blauwe plekken ontstaan. Afhankelijk van uw werkzaamheden kunt u deze na enkele dagen weer hervatten.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposuctie van de kuiten?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Kosten liposuctie

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie kuiten € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consultgesprek met de behandelend chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposuctie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Ervaringen liposuctie

Liposuctie kuiten
‘Mijn mooie benen heb ik weer terug!’
Liposuctie kuiten, Anoniem
Liposuctie van kuiten
‘Skinny jeans weer aangeschaft’
Liposuctie van kuiten, Anoniem
Mooie kuiten mbv liposuctie
‘Tevreden over het resultaat!’
Mooie kuiten mbv liposuctie, Anoniem
Liposuctie in Breda
‘Prima behandeling bij ABC Clinic.’
Liposuctie in Breda, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!