Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Liposuctie knieën

Mooie knieën met liposuctie!

Eindelijk dat rokje weer aan
De knieën zijn onderdeel van een typisch vrouwenprobleem. Vet dat zich opslaat aan de binnenzijde van de knieën. Welke oefeningen je ook verzint, verdwijnen zullen die vetophopingen niet. Een liposuctie of liposculpture behandeling van de knie is daarom een heel dankbare oplossing. De ingreep is veilig, het resultaat blijvend. En die knieën mogen weer gezien worden.

Meer informatie

Resultaat van de liposuctie

Het is het heel normaal dat u na de liposuctie wat last heeft van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Deze ongemakken zullen na een paar dagen langzaam verminderen. Snel daarna zal het eerste resultaat van de liposuctie zichtbaar worden. Toch duurt het nog twee tot drie maanden voor de definitieve contouren gevormd zijn.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult liposuctie?

Een liposuctie behandeling van de knie bij ABC Clinic in Breda begint altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over een liposuctie van de knie? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een consultgesprek? Maak een afspraak!

Meer informatie

Liposuctie van de knie

Liposuctie knieen

Hoe graag we ook zouden willen, plaatselijk afvallen is vaak geen optie. In geval van vetophopingen rond de knie is een liposculpture behandeling dan ook voor veel vrouwen een uitkomst. Precies daar waar het nodig is, worden de overtollige vetcellen weggenomen. De knieën krijgen hun oorspronkelijke contouren weer terug en de vetophopingen die verdwenen zijn keren niet meer terug. 

De liposuctie behandeling

Liposuctie knieen Liposuctie


Een liposuctie behandeling van de knieën begint met het markeren van de te behandelen zones. Aansluitend maakt de liposculpture specialist een paar heel kleine sneetjes en spuit een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof in. Na een korte wachttijd wordt via dezelfde incisies een canule ingebracht. Dit kleine buisje vibreert licht en zorgt er zo voor dat het vet makkelijk afgezogen kan worden. Nadat u wat uitgerust bent van de behandeling kunt u de kliniek weer verlaten.

Voordat u naar huis gaat ontvangt u nog wel enkele richtlijnen van ons rond de nazorg. Volgt u deze vooral goed op, ze zullen uw herstel bevorderen.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposuctie van de knieën?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Kosten liposuctie

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie knieën € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consultgesprek met de behandelend chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposuctie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Ervaringen liposuctie

Liposuctie bij ABC Clinic
‘Het personeel is allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. ’
Liposuctie bij ABC Clinic, Liposculpture door drs. de Mahieu
Liposculptuur
‘Ik ben zeer tevreden, de behandeling verliep voor mij heel ontspannen’
Liposculptuur, Mevrouw Aernout Liposculptuur
Anoniem liposculptuur
‘Ik zou de kliniek zeker aanraden gezien mijn goede ervaring!’
Anoniem liposculptuur, Liposculptuur binnenkant knieën
Liposuctie knieën
‘Goede service van de kliniek en arts’
Liposuctie knieën, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!