Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Liposuctie hals

Een strakke hals met liposuctie

Een blijvend strakke hals
Een strakke hals zorgt voor een jonge en vitale uitstraling. Maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Plaatselijke vetophopingen kunnen ervoor zorgen dat de hals er wat verouderd uit gaat zien. Dankzij moderne technieken biedt een liposuctie of liposculpture van de hals een heel goede oplossing. Het teveel aan vetcellen wordt plaatselijk weggezogen; de mooie contouren herstellen zich. Een strakke hals is het gevolg! 

Meer informatie

Liposuctie resultaten

Voor Liposuctie hals
Na Een strakke hals
Liposuctie hals
VoorLiposuctie hals
NaEen strakke hals
Liposuctie hals
VoorLiposuctie hals
NaStrakke hals
Liposuctie hals
VoorLiposuctie hals
NaEen strakke hals
Liposuctie hals
VoorLiposuctie hals
NaEen strakke hals
Liposuctie hals
VoorLiposuctie hals
NaEen strakke hals
Liposuctie hals
VoorLiposuctie hals
NaEen strakke hals met liposuctie

Al na een paar dagen zult u het eerste effect van de liposuctie of liposculptuur zien. Toch zal het twee tot drie maanden duren voor het definitieve resultaat bereikt is. Tegen die tijd heeft uw hals zijn nieuwe contouren gevormd; het resultaat hiervan is blijvend. Na de liposuctie komt u nog op controle bij ABC Clinic in Breda, waar ook de nafoto's gemaakt zullen worden.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult liposculpture?

Een liposuctie behandeling van de hals bij ABC Clinic in Breda begint altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over een liposuctie van de hals? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in consultgesprek? Maak een vrijblijvende afspraak!

Meer informatie

Liposuctie van de hals

De oorzaak van een teveel aan vet rond de hals is vaak niet duidelijk. Soms is er sprake van overgewicht maar dat hoeft lang niet altijd zo te zijn. Meestal hebben mensen al op jonge leeftijd last van een wat dikkere hals. En naarmate de jaren vorderen wordt dat alleen maar meer geaccentueerd. De huid verslapt, de hals zakt nog wat verder uit. Gelukkig kunnen we daar nu met hulp van een liposculpture of liposuctie behandeling blijvend wat aan doen. Het teveel aan vetcellen wordt weggezogen, de hals krijgt zijn jonge uitstraling weer terug.

Op onze site worden de termen liposuctie, liposculpture en liposculptuur door elkaar gebruikt. We spreken het liefst over liposculpture, daar de artsen uw lichaam daadwerkelijk opnieuw model geven. Liposuctie betekent letterlijk vet weg zuigen. Liposculpture is echter meer dan dat!

De liposuctie behandeling

Liposuctie benen Liposuctie

Voorafgaand aan de behandeling bij ABC Clinic in Breda markeert de cosmetisch arts of plastisch chirurg de te behandelen zones. De ingreep start vervolgens met het maken van enkele minuscule incisies. Via deze incisies spuit de cosmetisch arts of plastisch chirurg een fysiologische zoutoplossing met verdovingsvloeistof in. Na een korte wachttijd zal de arts vervolgens via dezelfde sneetjes een vibrerende canule inbrengen en beginnen met het afzuigen van de overtollige vetcellen. Na afloop van de ingreep zult u wat last hebben van stijfheid. Ook kunnen wat lichte blauwe plekken ontstaan.

Voor u de kliniek in Breda verlaat, ontvangt u van ons een aantal richtlijnen rond de nazorg. We adviseren u deze goed op te volgen. De nacontrole na drie maanden is een belangrijk onderdeel van de behandeling daar we dan de nafoto's maken en deze met u bespreken. 

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposuctie van de hals?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Liposuctie prijzen

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie hals € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consultgesprek met de behandelend chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposuctie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Liposuctie ervaringen

Liposculptuur Breda
‘Geweldig geholpen in een kleinschalige kliniek met deskundig en zeer vriendelijk personeel.’
Liposculptuur Breda, Liposculptuur door C. de Mahieu
Liposculpture 4 zones
‘Al met al een positieve ervaring, fijne clinic !!’
Liposculpture 4 zones, Liposculpture vier zones
Liposculptuur
‘Ik ben zeer tevreden, de behandeling verliep voor mij heel ontspannen’
Liposculptuur, Mevrouw Aernout Liposculptuur
Liposuctie hals
‘Ik heb een mooie hals gekregen door de behandeling bij ABC Clinic’
Liposuctie hals, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!