Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Liposuctie enkels

Mooie enkels met liposuctie!

Blijvend slanke enkels
De één heeft ze wel, de ander helaas niet: mooi gevormde enkels. Gelukkig zijn ze voor iedereen binnen bereik. Liposuctie van de enkels biedt uitkomst als plaatselijke vetophopingen de contouren minder mooi maken. Haal de pumps maar weer uit de kast, want die mooie enkels mogen gezien worden!

Meer informatie

Resultaat van de liposuctie

Het is heel normaal dat u na de liposuctie wat last heeft van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Deze ongemakken zullen na een paar dagen langzaam verminderen. Snel daarna zal het eerste resultaat van de liposuctie zichtbaar worden. Toch duurt het nog twee tot drie maanden voor de definitieve contouren gevormd zijn.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult liposculpture?

Een liposuctie behandeling van de enkels bij ABC Clinic in Breda begint altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over de liposuctie van de enkels? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een afspraak? Maak een vrijblijvende afspraak!

Meer informatie

Liposuctie van de enkels

Hebt u last van een teveel aan vet rond de enkels? Het laat zich niet zo eenvoudig oplossen. Niet alleen is uw gewicht van invloed op het ontstaan van lokale vetreserves, maar ook erfelijke genen en hormonen spelen een rol. Helaas laten deze factoren zich maar moeilijk beïnvloeden. Helpt lijnen en sporten dus niet om mooie, slanke enkels te krijgen? Liposuctie van uw enkels kan een doeltreffende oplossing zijn. Het plaatselijk teveel aan vetcellen wordt verwijderd en uw enkels krijgen hun mooie contouren terug.

De liposuctie behandeling

Liposuctie enkels Liposuctie

De behandeling start met het maken van enkele minuscule incisies. De cosmetisch arts spuit hier voorzichtig een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof in. Via dezelfde sneetjes wordt daarna een canule ingebracht. Dit dunne buisje vibreert licht en zorgt er zo voor dat de vetcellen, nadat zij eerst zacht en vloeibaar gemaakt zijn, weggezogen kunnen worden. Na afloop van de ingreep zult u wat last hebben van stijfheid en zwellingen. Ook kunnen blauwe plekken ontstaan. De eerste dagen zult u dan ook wat rustig aan moeten doen.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposuctie van de enkels?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Kosten liposuctie

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie enkels € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consultgesprek met de behandelend chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposuctie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Ervaringen liposuctie

Liposuctie bij ABC Clinic
‘Het personeel is allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. ’
Liposuctie bij ABC Clinic, Liposculpture door drs. de Mahieu
Liposculptuur
‘Ik ben zeer tevreden, de behandeling verliep voor mij heel ontspannen’
Liposculptuur, Mevrouw Aernout Liposculptuur
Liposuctie enkels
‘ABC Clinic heeft mijn verwachtingen overtroffen!’
Liposuctie enkels, Anoniem
Mooie enkels bij ABC Clinic
‘Mijn slanke enkels zijn terug!’
Mooie enkels bij ABC Clinic, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!