Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Liposuctie dijen of heupen?

Mooie dijen of heupen met liposuctie!

Een mooi geproportioneerd lichaam
Over het algemeen zijn het vooral vrouwen die worstelen met een teveel aan vet op de dijen en heupen. Dit zogenoemde peervormige lichaam kan voor heel wat frustraties zorgen. Helaas is lokaal afvallen nog altijd geen optie. Wilt u toch graag van die overtollige vetophoping af? Een liposuctie of liposculpture van de heupen of dijen biedt uitkomst. Het teveel aan lokale vetcellen wordt weggezogen en het lichaam wordt opnieuw geproportioneerd. Mooie dijen en heupen zijn het gevolg!

Meer informatie

Resultaat van de liposuctie

De eerste week na de liposuctie zullen wat zwellingen en blauwe plekken ontstaan. Ook kunt u last hebben van stijfheid. Als deze ongemakken in de loop van de week afnemen, wordt het eerste effect van de liposuctie zichtbaar. In de weken die hierop volgen zullen de contouren zich steeds verder verbeteren en na twee tot drie maanden is het definitieve resultaat bereikt.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult liposuctie in Breda?

Een liposuctie behandeling van de dijen of heupen bij ABC Clinic in Breda begint altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over een liposuctie van de dijen of heupen? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een consultgesprek? Maak een vrijblijvende afspraak!

Meer informatie

Liposuctie van de heupen

Een slanke taille en brede heupen: vooral bij vrouwen kan het lichaam wat uit balans zijn. De oorzaak hiervan ligt niet alleen in voeding en beweging. Ook de hormoonhuishouding en erfelijke factoren kunnen ervoor zorgen dat dijen en heupen uit proportie raken. Een liposculpture behandeling biedt gelukkig uitkomst. De plaatselijke vetophopingen worden weggenomen en het lichaam wordt als het ware opnieuw gestyled. Het resultaat van de behandeling is blijvend.

De liposuctie behandeling

Liposuctie dijen Liposuctie


Nadat de te behandelen zones zijn afgetekend op het lichaam start de cosmetisch arts de ingreep met het maken van enkele kleine incisies. Via deze minuscule sneetjes wordt voorzichtig een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten. Na een korte wachttijd brengt de specialist via dezelfde sneetjes een canule in die vibreert. De overtollige vetcellen worden eerst zacht en vloeibaar gemaakt; aansluitend worden ze afgezogen.

Aan het einde van de ingreep kunt u precies zien hoeveel vet er weggenomen is. Als u wat uitgerust bent van de behandeling mag u weer naar huis. We adviseren u wel om in de periode na de ingreep onze richtlijnen rond de nazorg goed op te volgen. Dit is niet alleen van belang voor uw herstel, ook het uiteindelijke resultaat zal er baat bij hebben.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposuctie van de dijen en heupen?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Kosten liposuctie

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie dijen/heupen € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consultgesprek met de behandelend chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposuctie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Ervaringen liposuctie

Liposuctie ABC kliniek!
‘ Ik heb gekozen voor de ABC Kliniek in Breda nadat ik positieve ervaringen over deze kliniek had gehoord.’
Liposuctie ABC kliniek!, Anoniem liposculptuur ABC kliniek
Liposculptuur door dokter de Mahieu
‘Ik vond het erg fijn dat er een stukje nazorg was. Succes allemaal!!’
Liposculptuur door dokter de Mahieu, Erg aardige arts!
Liposuction by Drs. de Mahieu
‘Top doctor, top staff, top service (and top price of course)’
Liposuction by Drs. de Mahieu, Top surgeon!
Liposuctie bij de Mahieu
‘1e consult alles goed verteld wat ik kon verwachten van het eindresultaat’
Liposuctie bij de Mahieu, Heel tevreden!
Online afspraak maken? Klik hier!