Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Liposuctie buik

Verwijder buikvet met een liposuctie van de buik!

Weg met dat buikje
Bij mannen spreken we wel eens over een bierbuikje, maar ook vrouwen hebben vaak last van een teveel aan vet ter hoogte van de buik. Natuurlijk kunt u met buikspieroefeningen en gezond eten heel wat bereiken, maar als die laatste pondjes zich niet laten bedwingen dan kan een liposuctie of liposculptuur van de buik en maag voor een blijvende oplossing zorgen. Een liposuctie van de buik is ook een ideale oplossing voor veel vrouwen die na een of meer bevallingen dat buikje en die lovehandles niet weg getraind krijgen.

Meer informatie

Resultaat van de liposuctie

Voor Buik voor liposuctie
Na Buik na liposuctie
Buikvet verwijderen of verliezen?
VoorBuik voor liposuctie
NaBuik na liposuctie
Liposuctie van de buik?
VoorVoor liposuctie buik
NaNa liposuctie buik
Buikvet verwijderen of verliezen?
VoorBuik voor liposuctie behandeling
NaBuik na liposuctie behandeling
Liposuctie van de buik?
VoorVoor liposuctie van de buik
NaResultaat liposuctie van de buik
Liposculpture van de buik?
VoorBuik voor liposculpture
NaBuik na liposculpture

In de eerste dagen na de liposculptuur van uw buik is het verstandig om rustig aan te doen. U zult last krijgen van stijfheid, zwellingen en blauwe plekken. Als dit na een aantal dagen vermindert, wordt het eerste effect van de liposculptuur zichtbaar. Toch zal het nog een tijdje duren voor het definitieve resultaat is bereikt. Pas na twee tot drie maanden is uw lichaam volledig hersteld en zijn de nieuwe contouren blijvend gevormd. Tijdens de nacontroles in Breda wordt dit met u bekeken.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een liposuctie bij de buik kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.


Consult liposuctie van de buik of maag?

Een liposuctie behandeling van de buik of maag bij ABC Clinic in Breda begint altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over een liposuctie van de buik of maag? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een consultgesprek? Maak een afspraak!

Meer informatie

Liposuctie van de buik

Liposuctie benen Liposuctie


Het ontstaan van buikvet heeft verschillende oorzaken. De belangrijkste zijn uiteraard overgewicht en een gebrek aan beweging. Maar ook hormonen, stress en erfelijke genen spelen een rol bij de toename van vet rond de buik- en maagstreek. Gelukkig kan een liposculpture behandeling voor een goede oplossing zorgen. Dankzij verfijnde technieken kunnen we heel lokaal vetcellen wegnemen en de contouren van uw lichaam blijvend herstellen. Vervolgens is het mogelijk om het weggenomen vet van de liposuctie van de buik te hergebruiken voor een lipofilling van de billen of lipofilling van de borsten.  

De behandeling

Een liposuctie van de buik bestaat uit twee fasen. In de eerste fase maakt de cosmetisch arts of plastisch chirurg enkele minuscule incisies waardoor een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten wordt. Na een korte wachttijd kan de tweede fase van de behandeling beginnen. De cosmetisch arts of plastisch chirurg brengt nu via dezelfde sneetjes een canule in die vibreert. De vetcellen worden eerst zacht en vloeibaar gemaakt, aansluitend worden ze afgezogen.

Voordat u naar huis mag, ontvangt u van ons enkele richtlijnen rond de nazorg. Het is belangrijk deze goed op te volgen; het zal het uiteindelijke resultaat alleen maar ten goede komen. Na de ingreep komt u meerdere keren naar de kliniek in Breda voor een nacontrole.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposuctie van de buik?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Liposuctie kosten

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie buik € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consultgesprek met de behandelend chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposuctie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Liposuctie van de buik | Ervaringen

Liposuctie buik en borst
‘Het scheelt mij drie broekmaten en een heleboel zelfvertrouwen!’
Liposuctie buik en borst, 3 broekmaten slanker!
Liposculptuur
‘Ik ben zeer tevreden, de behandeling verliep voor mij heel ontspannen’
Liposculptuur, Mevrouw Aernout Liposculptuur
Mevrouw Milena - Liposculptuur
‘De arts is zeer professioneel en weet wat die doet.’
Mevrouw Milena - Liposculptuur, Liposuctie in Breda
Liposuctie
‘Liposuctie na afvallen’
Liposuctie, Els liposuctie 4 zones
Simone - liposculpture dokter Maarten
‘Wat een aardige en kundige arts!’
Simone - liposculpture dokter Maarten, Blij met het resultaat!
Loijens liposuctie buikvet
‘De ingreep kon snel plaatsvinden door de zeer korte wachtlijst. Top! ’
Loijens liposuctie buikvet, Liposculptuur buik
Online afspraak maken? Klik hier!