Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Liposuctie bovenarmen

Liposuctie is de oplossing bij dikke bovenarmen!

Armen die gezien mogen worden
Vrouwen hebben er vaak meer last van dan mannen: dikke bovenarmen. En hoe hard u ook lijnt en sport, die hangende armen verdwijnen meestal niet. Gelukkig is er nu een goede oplossing. Liposuctie of liposculptuur van de bovenarmen zorgt ervoor dat overtollige vetophopingen verdwijnen en uw armen hun mooie en slanke vorm weer terugkrijgen!

Meer informatie

Liposuctie resultaten

Voor Dikke bovenarmen
Na Liposuctie bovenarmen
Dikke bovenarmen
VoorDikke bovenarmen
NaLiposuctie bovenarmen
Dikke bovenarmen
VoorDikke bovenarmen
NaLiposuctie bovenarmen
Dikke bovenarmen
VoorDikke bovenarmen
NaLiposuctie bovenarmen

De eerste dagen na de liposuctie of liposculpture zult u wat stijf zijn en kunnen er blauwe plekken ontstaan. Na een aantal dagen zal dit langzaam verdwijnen en wordt het eerste effect zichtbaar. Het definitieve resultaat van de liposculpture is na twee tot drie maanden bereikt.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult liposculptuur

Een liposuctie behandeling van de bovenarmen bij ABC Clinic in Breda begint altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over een liposuctie van de bovenarmen? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een consultgesprek? Maak een afspraak!

Meer informatie

Liposuctie van de bovenarmen

Een teveel aan vet op de bovenarmen laat zich vaak moeilijk bedwingen. Want niet alleen overgewicht kan een oorzaak zijn, ook erfelijke factoren en het natuurlijk verouderingsproces zijn van invloed. Een liposculpture behandeling kan daarom uitkomst bieden. Met hulp van een heel verfijnde techniek worden lokale vetcellen verwijderd en de oorspronkelijke contouren hersteld. Het resultaat is blijvend, het vet op de bovenarmen keert niet meer terug.

De liposculpture behandeling

Liposuctie benen Liposuctie


Een liposculpture behandeling bij ABC Clinic in Breda bestaat uit twee fasen. In de eerste fase maakt de cosmetisch arts of plastisch chirurg enkele minuscule incisies in de bovenarm. Via deze sneetjes wordt voorzichtig een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten. Na ongeveer 20 minuten start de tweede fase van de behandeling. Nu wordt via dezelfde incisies een kleine canule ingebracht die licht vibreert. Dankzij deze vibraties worden de lokale vetcellen eerst zacht en vloeibaar gemaakt waarna zij worden afgezogen. Aan het einde van de ingreep zal de cosmetisch arts of plastisch chirurg u laten zien hoeveel vet hij weggenomen heeft.

Voor u naar huis gaat, krijgt u van ons duidelijke richtlijnen mee voor de periode na de behandeling. Hieronder het advies om gedurende enkele dagen armstukken te dragen. Na de behandeling komt u meerdere keren op controle in de kliniek in Breda.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposuctie van de bovenarmen?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Liposuctie kosten

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie bovenarmen € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consultgesprek met de behandelend chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposuctie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Liposuctie ervaringen

Liposuction
‘I felt at home from the moment of the first consult!’
Liposuction, Mevrouw Monika
Liposculptuur
‘Ik ben zeer tevreden, de behandeling verliep voor mij heel ontspannen’
Liposculptuur, Mevrouw Aernout Liposculptuur
Liposculpture door drs. de Mahieu
‘Uiteraard merk je wat van de behandeling, maar pijnlijk is het zeker niet.’
Liposculpture door drs. de Mahieu, Fantastisch resultaat!
Liposuctie bovenarmen
‘Goede zorg vanuit ABC Clinic’
Liposuctie bovenarmen, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!