Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Liposuctie benen

Mooie benen met liposuctie!

Benen die gezien mogen worden
Stoort u zich aan vetophopingen op uw benen? U krijgt het teveel aan vet niet weg, hoeveel u ook traint? Een liposuctie of liposculpture van de benen is dan dé oplossing. Het teveel aan vetcellen wordt definitief weggenomen en uw benen worden opnieuw gemodelleerd. U bent voor altijd verlost van uw probleem en heeft weer benen die gezien mogen worden.

Meer informatie

Resultaat van de liposuctie van de benen

Voor Buitenkant benen voor liposuctie
Na Buitenkant benen na liposuctie
Vetophopingen aan de buitenkant van uw benen?
VoorBuitenkant benen voor liposuctie
NaBuitenkant benen na liposuctie
Liposuctie van de benen?
VoorBenen voor liposuctie
NaBenen na liposuctie

De liposuctie van de benen wordt in de kliniek in Breda uitgevoerd. Na de liposuctie zult u last hebben van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Dit zijn normale verschijnselen. Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en zal de zwelling ook afnemen. Het eerste resultaat van de liposuctie van de benen is dan ook zichtbaar. De weken die volgen zult u positief ervaren daar het resultaat van de liposuctie steeds mooier wordt en uw benen zichtbaar mooier worden. Na ongeveer drie maanden is het definitieve resultaat bereikt.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een liposuctie van de benen kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Consult liposuctie van de benen?

Een liposuctie van de benen bij ABC Clinic in Breda begint altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie van de benen in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over de liposuctie van de benen? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij maandag tot en met zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een consultgesprek? Maak een vrijblijvende afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van de liposuctie van de benen

Niet alleen voeding of te weinig beweging zorgt voor het ontstaan van vet bij de benen. Ook erfelijkheid en de hormoonhuishouding spelen een rol. Gelukkig is hier wat aan te doen middels liposuctie van de benen. Het teveel aan vet wordt definitief verwijderd en dankzij het liftende effect van de behandeling krijgen uw benen hun mooie vorm weer terug. De liposuctie van de benen kan een liposuctie van de binnenkant van de benen of buitenkant van de benen zijn, maar dit kan ook een liposuctie van de bovenbenen, kuiten of knieën zijn. Eventueel kan het weggenomen vet worden hergebruikt voor een lipofilling van de borsten of lipofilling van de billen.

De behandeling

Liposuctie benen Liposuctie

Een liposuctie van de benen wordt in de kliniek in Breda uitgevoerd. De ingreep duurt ongeveer 60 minuten. Nadat een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof is ingespoten, brengt de cosmetisch arts via een minimale incisie een canule in. Dit hele kleine buisje vibreert licht en zorgt ervoor dat het vet makkelijk weggezogen kan worden. De incisies hoeven niet gehecht te worden en omdat zij in de natuurlijke plooien van de huid gemaakt worden, hoeft u voor littekens niet bang te zijn. Als u na de ingreep wat uitgerust bent, kunt u dezelfde dag weer naar huis. Het is wel belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed in acht te nemen. Het zal uw herstel bespoedigen en het resultaat van de ingreep ten goede komen. Na de ingreep komt u meerdere keren op controle bij de arts in Breda.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposuctie van de benen?

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Prijzen liposuctie

Liposuctie  
Consult € 35,-
Tweede consult € 0,-
Second opinion € 65,-
   
Liposuctie benen € 1.495,-
   
Liposuctie meerdere zones  
Liposuctie eerste zone € 1.195,-
Liposuctie tweede zone  € 1.095,-
Liposuctie derde zone* € 995,-
Liposuctie vierde zone* € 895,-
Liposuctie vijfde zone* € 795,-
   
Anesthesie  
Roesje € 250,-
Sedatie € 600,-
Algehele anesthesie € 600,-
   
Drukkleding na de behandeling  
Drukkleding lichaam € 135,-
Drukkleding gezicht (elastische band) € 50,-
   
Zorgverblijf  
Overnachting tweede persoon € 80,- per nacht

* De prijs van een liposuctie-behandeling is, indien de arts of chirurg dit noodzakelijk acht, inclusief een overnachting in een zorgverblijf.

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consultgesprek met de behandelend chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de cosmetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw liposuctie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda
K. Rijpert

K. Rijpert

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
M. Vermeulen

M. Vermeulen

Breda

Ervaringen liposuctie van de benen

Liposculptuur-bovenbenen
‘Na lang aarzelen heb ik een liposculptuur van mijn bovenbenen laten doen. ’
Liposculptuur-bovenbenen, Anoniem
Liposuctie in Breda
‘De arts is een zeer kundig en nauwkeurig man, en ook nog eens erg aardig!’
Liposuctie in Breda, Mevrouw Sacha
Liposculpture door drs. de Mahieu
‘Uiteraard merk je wat van de behandeling, maar pijnlijk is het zeker niet.’
Liposculpture door drs. de Mahieu, Fantastisch resultaat!
Liposuctie benen
‘Mooi de zomer in!’
Liposuctie benen, Professionele indruk van het personeel
Liposuctie zadeltassen
‘Weg zadeltassen!’
Liposuctie zadeltassen, Charlot liposuctie
Simone - liposculpture dokter Maarten
‘Wat een aardige en kundige arts!’
Simone - liposculpture dokter Maarten, Blij met het resultaat!
Online afspraak maken? Klik hier!