Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Een kinimplantaat met injectables

Een kinimplantaat of injectables voor een mooie kin?

Een mooie kin, een mooi profiel
Heb je van nature een wat vlakke of teruggetrokken kin? Met injectables en fillers kunnen we daar heel goed wat aan doen. Een kinimplantaat zorgt ervoor dat je kaaklijn versterkt wordt en de contouren van je gezicht beter uitkomen. En dat zonder een ingrijpende operatie en lange hersteltijden. Een kinimplantaat met injectables is eenvoudig én 100% veilig.

Meer informatie

Het resultaat van de behandeling

Voor Voor kinimplantaat
Na Na kinimplantaat
Kinimplantaat met injectables
VoorVoor kinimplantaat
NaNa kinimplantaat
Resultaat kinvergroting met injectables
VoorKinvergroting fillers
NaResultaat kinvergroting met fillers
Voor
Na
Voor
Na
Kinimplantaat
VoorKinimplantaat injectables
NaKin implantaat fillers
Voor
Na

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar en houdt ongeveer twaalf maanden aan. Nadien kun je de ingreep probleemloos herhalen. De gebruikte fillers zijn 100% veilig en worden na verloop van tijd door het lichaam zelf weer afgebroken.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Bij ABC Clinic vindt voorafgaand aan een injectable behandeling of behandeling met fillers altijd een kosteloos consult plaats. De cosmetisch arts bespreekt je wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling eruitziet en beantwoordt graag je vragen. Bij de injectables bestaat de mogelijkheid om direct behandeld te worden aan de kin. Dit gebeurt in overleg met de arts.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een kinimplantaat met injectables? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

Een kinimplantaat met injectables

De vorm van het gezicht wordt bepaald door de stand van de neus ten opzichte van de kin en kaak. Als gevolg van erfelijke factoren kan het zijn dat het gezicht minder mooi in verhouding is. Voorheen was een chirurgische ingreep noodzakelijk om dit te verhelpen. Gelukkig is er tegenwoordig ook een minder ingrijpende oplossing. Met hulp van afbreekbare fillers kunnen we je kin opvullen en het profiel van je gezicht versterken. Het gebruik van deze fillers is volkomen veilig en het resultaat houdt langdurig aan.

De behandeling

Een injectable behandeling aan je kin voeren we bij voorkeur uit met Radiesse of een hyaluronzuur als Restylane of Juvederm Voluma. Met hulp van een heel fijne naald spuit de cosmetisch arts een van deze vloeistoffen onder de huid; het verdovingsmiddel zorgt ervoor dat je hier geen hinder van ondervindt. De behandeling neemt maximaal een half uur in beslag. Na afloop kun je wel wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Deze zijn slechts licht van aard en na enkele dagen weer verdwenen. Je kunt je werkzaamheden direct na de ingreep weer oppakken, afhankelijk van het soort werk je natuurlijk doet.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor de behandeling van de kin?

Uitleg over fillers

Prijzen injectables en fillers

Behandeling   Prijs
Consult 'kincorrectie met fillers'   €0,-
Second opinion   €65,-
Kincorrectie met injectables of fillers 1 ml €495,-
  2 ml €795,-

ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Voor Botuline toxines werken we met een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat. Daarvoor moet de cosmetisch arts je dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Cosmetisch artsen

A. Ludlage

A. Ludlage

Injectables

Breda
M. Wichers

M. Wichers

Injectables

Breda
E. Soares

E. Soares

Injectables

Breda

Ervaringen fillers

Anoniem kincorrectie
‘Ik ben zo blij met mijn nieuwe 'kin'. ’
Anoniem kincorrectie, Kincorrectie bij ABC Clinic
Kincorrectie met fillers
‘Eindelijk weer zelfverzekerd over straat!’
Kincorrectie met fillers, Anoniem
Last van een terug getrokken kin?
‘Zo blij met het resultaat!’
Last van een terug getrokken kin?, Annie
Door mijn kin was mijn gezicht uit balans
‘Ik ben ontzettend blij dat ik tot deze omslag ben gekomen!’
Door mijn kin was mijn gezicht uit balans, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!