Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Menu
ABC Clinic
Rimpels voorhoofd

Rimpels op het voorhoofd verzacht je met Botox!

Rimpels voorhoofd

Een rustiger voorhoofd

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: rimpels op het voorhoofd (voorhoofdsrimpels). De een heeft hier meer last van dan de ander. Helaas is geen enkele crème opgewassen tegen deze vervelende lijnen. Deze rimpels zijn niet erg, maar kunnen je er vermoeid laten uitzien. Gelukkig is er iets te doen tegen deze rimpels op het voorhoofd met een behandeling met een Botuline toxine (Botox en Azzalure). Het zorgt voor een goede én veilige oplossing. De rimpels verdwijnen of verminderen sterk, afhankelijk van je wensen. Een jongere en vooral frisse uitstraling is het resultaat!

Vrijblijvend consult in Breda?

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een behandeling tegen rimpels op het voorhoofd? Onze ervaren cosmetisch artsen informeren je graag over de behandeling. Bel 076 - 542 31 54 voor een consult of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Consult injectables €0,-
Consult plastisch chirurg €35,-
Second opinion €65,-

 

Waarom zou je voor ABC Clinic kiezen?

Prijzen

De kosten van een behandeling tegen rimpels in het voorhoofd zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor je is. We zullen je te allen tijde een consult adviseren bij de cosmetisch arts voor een behandelplan. De specialist moet je gezien hebben voor een goed advies. Tijdens een consult worden je wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij je graag. Ook heb je tijdens dit gesprek alle tijd om je vragen te stellen over de behandeling tegen rimpels in het voorhoofd.

Behandeling rimpels voorhoofd   Prijs
Botuline toxine (Botox en Azzalure)         €149,-

Online afspraak maken? Klik hier!