Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Rimpels decolleté (devil's fountain)

Decolleté rimpels (devil's fountain) behandel je met injectables!

Decolleté rimpels (Devil's fountain)

Een mooi decolleté

Elke vrouw krijgt er last van: decolleté rimpels. De een wat meer dan de ander. Een ding is zeker, elke vrouw wil er van af. De gevreesde verticale rimpels bij en in het decolleté worden ook wel Devil's fountain genoemd. Ze ontstaan tussen de borsten en lopen over de borst naar boven richting het sleutelbeen, in de vorm van een fontein. Door het verminderen van o.a. hyaluronzuur en collageen wordt de huid bij het decollete slapper en dunner en ontstaan er ongewenste rimpels. 

Heb je last van decolleté rimpels? Een injectable behandeling met fillers of Skinboosters kan een uitstekende oplossing bieden. Onze ervaren cosmetisch artsen bespreken je wensen en verwachtingen en adviseren je graag.

Gratis consult decolleté verjonging ?

Decollete voor   Decollete na
Voor   Na

Wil je meer weten over een behandeling van de devil's fountain, ofwel de decolleté rimpels? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een gratis en vrijblijvende afspraak met de cosmetisch arts of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Waarom zou je voor ABC Clinic kiezen voor de behandeling van uw decolleté rimpels?

  • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines (Botox), fillers en Skinboosters;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Hoge kwaliteit en een uitstekende prijs;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken met veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de behandelend arts;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
  • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Prijzen behandeling 'rimpels decolleté'

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor je decolleté rimpels is. We zullen je te allen tijde een consult aanbevelen bij de cosmetisch arts voor een behandelplan, omdat een goede analyse zeer belangrijk is. De specialist moet je namelijk gezien hebben voor een goed advies. Tijdens een consult worden je wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij je graag. Ook heb je tijdens dit consultgesprek alle tijd om vragen te stellen.  

Behandeling   Prijs
Consult 'decolleté verjongen'   €0,-
Second opinion   €65,-
Behandeling rimpels decolleté 0,5 ml €350,-
  1,0 ml €495,-
Behandeling met skinboosters 3,0 ml €795,-

ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Voor Botuline toxines werken we met een vaste scherpe prijs.

 Loyaliteitsprogramma Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Online afspraak maken? Klik hier!