De kliniek

Fillers Den Haag

Overweegt u een anti-rimpelbehandeling met injectables zoals Botuline toxines of fillers en bent u hiervoor opzoek naar een goede arts en privékliniek?

Fillers in Den Haag

Ook voor de omgeving Den Haag is ABC Clinic een van de beste privéklinieken voor behandelingen met injectables. Onze zeer ervaren artsen staan voor u klaar voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Deze artsen hebben zich 100% gespecialiseerd in behandelingen met injectables, zij doen dagelijks niets anders.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn vulmiddelen om rimpels en lijnen op te vullen of volume te herstellen in het gezicht. Ook handenlippen en decolletés kunnen worden behandeld met vulmiddelen. Het resultaat is dat je er beter uit gaat zien. Tegenwoordig zijn fillers erg veilig en bij juiste toediening ervan leidt het tot zeer mooie en natuurlijke resultaten. Erg belangrijk is dat ze door een ervaren arts toegediend worden en dat er voor een veilige filler gekozen wordt. Als consument dient u dus kritisch te zijn bij de keuze voor een kliniek.

Verschil fillers en Botox

Veel mannen en vrouwen denken nog steeds dat fillers en Botox hetzelfde zijn. Dat is niet zo. Fillers zijn niet hetzelfde als Botox. Bij fillers vult u een rimpel op of herstelt u het volume in het gezicht door gebieden in het gezicht daadwerkelijk op te vullen.

Bij Botox vullen we niets op, maar zorgen we ervoor dat een spiergerelateerde rimpel wordt verzacht of verwijderd. Botox schakelt de spier tijdelijk uit die voor de rimpel zorgt. Voorbeelden van spiergerelateerde rimpels zijn vooral de fronsrimpelvoorhoofdrimpels en de lachrimpels bij de ogen (ook wel kraaienpootjes genoemd).

Populaire indicaties voor fillers zijn:

Soorten fillers

Er zijn verschillende soorten fillers. Er zijn tijdelijke fillers en permanente fillers. Tijdelijke fillers worden door het lichaam afgebroken en hebben een resultaat van zes tot achttien maanden. Tijdelijke fillers bestaan uit hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet, beiden stoffen die in de huid of in het lichaam voorkomen. Calciumhydroxylapatiet (Radiesse) is een collageenstimulator en leidt tot langdurige resultaten. Hyaluronzuur zorgt voor een directe opvulling van de rimpel, maar stimuleren geen collageenaanmaak. Een voorbeeld van hyaluronzuur is Restylane. De beste hyaluronzuren blijven tegenwoordig net zo lang zitten als de collageenstimulerende fillers.

Wat kost een filler-behandeling?

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Restylane
0,5 ml325
1,0 ml450
1,5 ml650
Elke volgende ml400
2,0 ml in dezelfde regio750

Gratis consultgesprek?

Komt u uit de omgeving van Den Haag en wilt u een gratis en vrijblijvend consultgesprek bij ABC Clinic? Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%
Maak een afspraak