Totaal
9.0
860 reviews

Botox voor en na

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar voor- en na foto’s van een Botox-behandeling. Op deze pagina vindt u verschillende foto’s van cliënten die u voor zijn gegaan.

Voor en na foto’s – Botox-behandeling in het gezicht

Bij ABC Clinic zijn onze ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen dagelijks bezig met Botox-behandelingen. Om u een goed beeld te geven van het resultaat, hebben cliënten voor- en na foto’s beschikbaar gesteld van hun Botox-behandeling in het gezicht. Let op: ieder gezicht en individu is verschillend en iedere cliënt kan ook andere wensen hebben. De resultaten kunnen daardoor per persoon verschillen.

Fronsende vrouw voor
Voor
Fronsende vrouw na
Na
Kraaienpootjes Janka voor
Voor
Kraaienpootjes Janka na
Na
behandeling aan de voor hoofd rimpels-Bjorn- Elizia-Soares
Voor
Na foto's voorhoofdrimpel Bjorn Elizia Soares
Na
Johan - Fronsrimpel behandeling - Voor
Voor
Johan - Fronsrimpel behandeling - Na
Na
behandelingen - injectables - lachrimpels - Lachrimpels verwijderen voor
Voor
behandelingen - injectables - lachrimpels - Lachrimpels verwijderen na
Na
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes man voor
Voor
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes man na
Na
Ellen voor behandeling fronsrimpel - Elizia Soares
Voor
Ellen na behandeling fronsrimpel - Elizia Soares
Na
Kraaienpootjes - Lachrimpels voor
Voor
Kraaienpootjes - lachrimpels voor en na
Na
behandelingen - injectables - Botox Amsterdam voor
Voor
behandelingen - injectables - Botox Amsterdam na
Na
behandelingen - injectables - Gummy smile botox voor
Voor (gummy smile)
Behandelingen - injectables - Gummy smile botox na
Na
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes behandeling voor
Voor
behandelingen - injectables - kraaienpootjes - Kraaienpootjes behandeling na
Na

Het herstel na een Botox-behandeling

Over het algemeen is er géén herstel na een Botox-behandeling. Direct na de behandeling kan de huid wat rood kleuren (van de prikjes) of zwellen. Ook kan het gebied wat stijf of vol voelen. Dit kan voorkomen bij mensen die voor het eerst een behandeling ondergaan. Geen zorgen: binnen enkele uren zal dit gevoel weer verdwijnen.

Gratis consult met een cosmetisch arts?

Voordat u behandeld wordt is het belangrijk dat u eerst een consultgesprek heeft met een van onze artsen. Onze artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen en analyseren de oorzaak van uw probleem. Ook krijgt u alle tijd om vragen te stellen over de behandeling. Het consultgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Dit kunt u inplannen via ons contactformulier, door uw afspraak online te plannen of door te bellen naar 076 – 542 341 54.

Afspraak inplannen
Doet een behandeling met Botox pijn?

Nee, in principe hoef je bij een rimpelbehandeling met injectables geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een crème gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Hoe lang blijft Botox zichtbaar?

Botox en Azzalure blijven 3 tot 6 maanden zichtbaar. Nadien kan de behandeling probleemloos herhaald worden.

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

Hoe lang duurt een Botox-behandeling?

Een behandeling met een Botuline toxine (Azzalure) duurt ongeveer vijftien minuten. Wanneer je voor het eerst naar ABC Clinic komt of wanneer je voor het eerst een behandeling ondergaat duurt de Botox-behandeling wat langer, omdat er dan een consult aan vooraf gaat.

Kan ik met Botox behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een Botox-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Hoe lang is het resultaat van een Botox behandeling zichtbaar?

De werking van Botox, of Azzalure begint na twee tot zes dagen en is na twee weken optimaal. De duur van het resultaat verschilt per persoon. Sommigen komen twee keer per jaar voor een behandeling, anderen drie of vier keer per jaar. De duur is dus verschillend en varieert tussen de drie en zes maanden. Hierna kan de Botox-behandeling zonder problemen herhaald worden.

Gratis consult