Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Producten fillers en injectables
Prijslijst Botox en fillers Meer informatie?

ABC Clinic werkt enkel met veilige injectables en Skinboosters

Tijdelijke injectables

Een goede en veilige keuze

Een injectable behandeling met Botuline toxines, fillers of Skinboosters is een uitstekende manier om wat aan je rimpels te doen. Wel is het belangrijk om dat met het juiste product te doen. En daarbij spelen twee factoren een rol: de soort rimpel die behandeld wordt én de veiligheid en kwaliteit van het middel dat hiervoor in aanmerking komt.

Het juiste product voor de juiste rimpel

Een rimpelbehandeling kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Voor welke methode de cosmetisch arts kiest, hangt af van de soort rimpel die je wilt laten behandelen: de dynamische of statische rimpel. Een dynamische rimpel ontstaat door activiteit van de spieren. Voorbeelden hiervan zijn kraaienpootjes, voorhoofdrimpels en de fronsrimpel. Deze rimpels worden altijd behandeld met een Botuline Toxine. Wij werken met Botox en Azzalure. De vloeistof vermindert de activiteit van de spier en zorgt er zo voor dat lijntjes verdwijnen.

Naast dynamische rimpels kennen we ook statische rimpels. Deze rimpels zijn altijd zichtbaar en niet aan spieractiviteit gebonden. Denk aan rimpels in het gezicht of het decolleté. Maar ook de lijntjes op de bovenlip, de afhangende mondhoeken of de neus-lippenplooi zijn hier een goed voorbeeld van. Statische rimpels worden niet behandeld met een Botuline toxine maar met een vulmiddel, ook wel filler genaamd. Een filler zorgt voor meer volume en geeft de huid zijn stevigheid terug. Bij ABC Clinic werken we met de fillers Restylane en Radiesse.

Veilige producten voor een gezond lichaam

Bij ABC Clinic maken onze cosmetisch artsen uitsluitend gebruiken van fillers die 100% veilig zijn. Dat betekent dat we altijd kiezen voor tijdelijke producten samengesteld uit natuurlijke stoffen. Afhankelijk van het te behandelen gebied houdt het resultaat van de behandeling gemiddeld zes tot achttien maanden aan. Maar ook leeftijd, huid en leefwijze zijn hierop van invloed. Na verloop van tijd zal het effect van de behandeling langzaam verdwijnen. Dat is ook de reden dat de behandeling zo vaak herhaald kan worden als je wilt. Het lichaam breekt de ingespoten vloeistof namelijk altijd zelf weer af.

Hyaluronzuur (Restylane en Juvederm)

Restylane hyaluronzuurFillers op basis van hyaluronzuur worden wereldwijd het meest gebruikt voor rimpelbehandelingen en volumeherstel. Hyaluronzuur is als rimpelvuller of Skinbooster populair omdat het veilig is en een langdurige correctie geeft. Het hyaluronzuur wat ingespoten wordt vult het verminderde hyaluronzuur in de huid aan, waardoor de huid wordt gehydrateerd en in volume toeneemt. De rimpel wordt zo opgevuld of het volume wordt hersteld. De veiligste hyaluronzuren wereldwijd zijn Juvederm en Restylane.

Calciumhydroxylapatiet (Radiesse)

CalciumhydroxylapatietRadiesse is een rimpelvuller die is gemaakt van calcium hydroxylapatietdeeltjes (CaHA) in een gel. Radiesse bestaat voor ongeveer 30% uit CaHA en voor 70% uit de gel. Na het injecteren van Radiesse is de correctie van de rimpel of het volume direct zichtbaar. De gel van de Radiesse (de 30%) zorgt voor het directe resultaat. Binnen enkele maanden wordt de gel afgebroken en wordt de gel vervangen door eigen collageen. Radiesse werkt dus samen met je eigen lichaam. Het zorgt voor collageenaanmaak, dat maakt Radiesse uniek.
De resultaten met Radiesse zien er natuurlijk uit. Het resultaat houdt lange tijd aan, maar is niet permanent. De CaHA-deeltjes worden op natuurlijke wijze afgebroken tot calcium- en fosfaationen en worden door het lichaam netjes afgebroken.

Gecertificeerde artsen van de NVCG

NVCGDe artsen van ABC Clinic zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde, de NVCG. Het lidmaatschap van de NVCG is het keurmerk voor cosmetisch artsen. Meer informatie over de NVCG kun je vinden onder het kopje kwaliteit van de website.

Online afspraak maken? Klik hier!