Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Hoge jukbeenderen

Mooie hoge jukbeenderen met fillers!

Mooie vormen
Hoge jukbeenderen zorgen voor een gezonde en jeugdige uitstraling. Jukbeenderen accentueren is tegenwoordig een populaire ingreep in de cosmetische chirurgie. Hoge jukbeenderen worden als mooi ervaren en zorgen voor een frisse uitstraling. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen, al is de plaats van injecteren veelal anders. Dit komt door de vorm van het gezicht die bij mannen en vrouwen anders is. Zijn de contouren van je gezicht in de loop van de jaren wat afgevlakt? Of zijn je jukbeenderen van nature wat minder uitgesproken? Dan biedt een injectable behandeling of behandeling met fillers een mooie en langdurige oplossing.

Meer informatie

Het resultaat van de behandeling

Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Na de behandeling zal je huid wat beurs aanvoelen. Ook kunnen lichte zwellingen ontstaan. Koelen kan helpen om dit te voorkomen. En natuurlijk kun je ook een camouflagestift gebruiken mocht dit nodig zijn. Het resultaat van de ingreep is direct zichtbaar. Het effect van de hoge jukbeenderen houdt ongeveer twaalf tot achttien maanden aan. Daarna is een onderhoudsbehandeling nodig, al raden we die al na twaalf maanden aan.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Onze cosmetisch artsen starten een injectable behandeling altijd met een gratis consult. We bespreken je persoonlijke wensen en leggen duidelijk uit welke resultaten je kunt verwachten. Heb je vragen? Ook daar nemen we graag de tijd voor. Bij de behandelingen met injectables is er de mogelijkheid om direct behandeld te worden aan de jukbeenderen. Dit gebeurt in overleg met de cosmetisch arts.

Wil je meer weten over het opvullen van je jukbeenderen, bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

Het opvullen van de jukbeenderen

De contouren van ons gezicht zijn voor een deel erfelijk bepaald. Maar ook het natuurlijk verouderingsproces heeft zijn uitwerking op onze botstructuur. Naarmate we ouder worden verliezen de jukbeenderen nu eenmaal aan volume en wordt de oorspronkelijke vorm ons gezicht wat afgevlakt. Dankzij fillers als Radiesse, Restylane SubQ en Juvederm Voluma kunnen we de natuurlijke en jeugdige contouren gelukkig weer herstellen. Het gebruik van deze fillers is 100% veilig. Het lichaam breekt de ingespoten vloeistof na verloop van tijd zelf weer af.

De behandeling

De cosmetisch arts spuit de vloeistof, inclusief een verdovingsmiddel, voorzichtig in de huid. Dit gebeurt met een heel dunne naald en je zult dankzij het verdovingsmiddel dan ook geen last hebben van de behandeling. Om een optimaal resultaat te behalen, kan het soms nodig zijn de behandeling te herhalen. Dit wordt met de cosmetisch arts besproken tijdens het consult. De behandeling neemt maximaal 30 minuten in beslag.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor Botox, fillers en injectables?

 • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines, Skinboosters en fillers;
 • Onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde;
 • Drs. Arthur Ludlage is internationaal trainer op het gebied van fillers, Skinboosters en Botuline toxines;
 • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
 • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
 • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 8.8 (meer dan 450 ervaringen);
 • Wij werken enkel met FDA-goedgekeurde producten (Restylane en Radiesse, zeer veilige en bewezen producten);
 • Consultgesprek met de behandelend arts;
 • Korte wachttijden;
 • Je krijgt een optimaal en eerlijk advies, ook omdat wij met zowel cosmetisch artsen, plastisch chirurgen als huidtherapeuten werken, die doorverwijzen naar elkaar mocht dat noodzakelijk zijn;
 • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
 • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Uitleg over fillers

Kosten fillers en injectables

Behandeling   Prijs
Consult 'jukbeenderen opvullen'   €0,-
Second opinion   €65,-
Jukbeenderen opvullen vanaf €795,-*
* Dit is afhankelijk van de injectable die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid. De behandeling met 2 ml Voluma kost €795,-.

ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen en lipvergrotingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Voor Botuline toxines werken we met een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Een consult is altijd noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de cosmetisch arts je dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Cosmetisch artsen

A. Ludlage

A. Ludlage

Injectables

Breda
M. Wichers

M. Wichers

Injectables

Breda
E. Soares

E. Soares

Injectables

Breda

Ervaringen fillers

Fillers kaaklijn en jukbeenderen
‘Ik zie dat mijn gezicht een 'boost' heeft gehad’
Fillers kaaklijn en jukbeenderen , Kaaklijn en jukbeenderen zien er weer fantastisch uit!
Jasmin - jukbeenderen
‘Ik krijg veel complimenten over mijn gezicht’
Jasmin - jukbeenderen, Eindelijk mooie jukbeenderen
Mijn jukbeenderen terug door ABC Clinic
‘Mijn oude gelaat heb ik terug!’
Mijn jukbeenderen terug door ABC Clinic, Anoniem
Jukbeenderen
‘Kleine ingreep, groot resultaat!’
Jukbeenderen, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!