Totaal
9.0
860 reviews

Haartransplantatie bij inhammen

Maar liefst 20% van de 20-jarigen mannen heeft last van een vorm van kaalheid. Meestal beginnend bij een terugtrekkende haargrens. De inhammen (de driehoeken boven de slapen) zijn vaak het beginstadium van kaalheid. Iedere 10 jaar loopt dit percentage op met 10%. Dus op 70-jarige leeftijd heeft 70% van de mannen last van een vorm van kaalheid.

Haaruitval bij de inhammen

De inhammen (de driehoeken boven de slapen) zijn vaak het beginstadium van kaalheid. Iedere 10 jaar loopt dit percentage op met 10%. Dus op 70-jarige leeftijd heeft 70% van de mannen last van een vorm van kaalheid.

Voor wie denkt dat vormen van kaalheid alleen voor mannen zijn weggelegd, heeft het mis. Ook heel wat vrouwen hebben te maken met haaruitval en inhammen (hoog voorhoofd). Omdat bijna alle mannen uiteindelijk kaal worden, lijkt kaalheid bij de man maatschappelijk redelijk geaccepteerd. Dat is anders bij inhammen of een hoog voorhoofd bij vrouwen.

Het schaamtegevoel en de onzekerheid bij vrouwen die kalend zijn, is dan ook groot. Behalve haartransplantatie tegen de inhammen van de man, zien we gelukkig steeds meer vrouwen kiezen voor een haartransplantatie tegen inhammen.

Haartransplantatie bij inhammen

Merkt u dat u meer haren verliest dan dat erbij komen? Ziet u al inhammen of een kale(nde) kruin? Voorkom erger en overweeg mesotherapie. Hiermee voedt u de haarwortels met vitamines, enzymen en hyaluronzuur zodat deze sneller en sterkere haren voortbrengen. Ook PRP-behandelingen worden vaak toegepast. De arts injecteert bij deze behandeling uw haarwortels met lichaamseigen bloedplasma. Hierdoor krijgen de haarzakjes de benodigde groeifactoren.

Voor plekken die eenmaal kaal zijn, is alleen een haartransplantatie nog een zinvolle oplossing. Hiermee neemt u voorgoed afscheid van uw inhammen. U kunt kiezen uit twee technieken. De FUE haartransplantatie waarbij de haarwortels vanuit het ‘eeuwige haar’ op uw haarkrans getransplanteerd worden naar de inhammen. Bij FUT haartransplantatie wordt een reepje hoofdhuid weggehaald van uw haarkrans om vervolgens de haarzakjes over te zetten naar uw inhammen.

Resultaat haartransplantatie bij inhammen

Het resultaat is afhankelijk van de kwaliteit en structuur van het haar op de haarkrans (het donorgebied). Krullend haar geeft meer volume. Met blond haar op een blanke huid zijn de resultaten beter dan donker haar op een blanke huid. Het uiteindelijke resultaat van een haartransplantatie is blijvend.

Voor en na foto’s

Wij begrijpen dat u het prettig vindt om foto’s te zien van het resultaat van de verschillende haartransplantatie behandelingen. Bij iedere behandeling maken we voor en na foto’s. Enkele cliënten hebben toestemming gegeven om de foto’s met u te delen zodat u een goed beeld krijgt van het resultaat van de behandeling.

Arjan Benning:
“Prachtig waren mijn inhammen vroeger”, zegt de Amsterdamse fotograaf Arjan Benning (48) over zijn eigen kapsel. ,,Maar toen ze elkaar begonnen te raken en mijn kruin kaler werd, kreeg ik het idee om daar wat haar in te laten planten. Dat is wonderbaarlijk goed gelukt. Als ik de foto’s van daarvoor bekijk, zag ik er ouder uit.”

Jorn Kielman haartransplantatieJorn Kielman:
“Nog steeds ben ik blij met mijn haartransplantatie die ik in 1998 onderging. Later heb ik nog een FUE-haartransplantatie ondergaan voor een verdichting en om mijn litteken van de vorige FUT-haartransplantatie te behandelen. Ik heb al meer dan 20 jaar plezier van de ingreep die ik in 1998 onderging, mooi toch!

Ervaringen met haartransplantatie

Velen zijn u al voorgegaan. Bent u benieuwd naar de ervaringen van mensen die een haartransplantatie hebben ondergaan? Hieronder vindt u een fotodagboek van Arjan, die een haartransplantatie onderging.

Haartransplantatie Arjan Benning - voorfoto links

Haartransplantatie Arjan Benning - voorfoto rechts

Haartransplantatie Arjan Benning - voorfoto achter

Haartransplantatie Arjan Benning - behandelstoelHaartransplantatie Arjan Benning - verdoving

Haartransplantatie Arjan Benning - warme voeten

Haartransplantatie Arjan Benning - verdoving is toegediend

Haartransplantatie Arjan Benning - op de behandelstoel

Haartransplantatie Arjan Benning - voorbereiding

Haartransplantatie Arjan Benning - fue extractie

Haartransplantatie Arjan Benning - de fue extractie

Haartransplantatie Arjan Benning - haartjes verwijderenHaartransplantatie Arjan Benning - haartjes verwijderen pincetHaartransplantatie Arjan Benning - haartjes verwijderen 2

Haartransplantatie Arjan Benning - gaatjes maken door arts

Haartransplantatie Arjan Benning - haartjes inzetten

Haartransplantatie Arjan Benning - haartjes inzetten zwart wit

Haartransplantatie Arjan Benning - haren inzetten

Haartransplantatie Arjan Benning - inzetten van de harenHaartransplantatie Arjan Benning - Extractie door arts

Haartransplantatie Arjan Benning - OK-lamp

Haartransplantatie Arjan Benning - OK-teamHaartransplantatie Arjan Benning - OK-team aan het werk

Haartransplantatie Arjan Benning - dokter de ReysHaartransplantatie Arjan Benning - detailfoto behandelstoel

Haartransplantatie Arjan Benning - gaatjes zijn gemaakt

Haartransplantatie Arjan Benning - meekijken bij assistente

Haartransplantatie Arjan Benning - meekijken

Haartransplantatie Arjan Benning - donorgebied bereid

Haartransplantatie Arjan Benning - start van de tweede fase

Haartransplantatie Arjan Benning - start van de tweede fase van de ingreep

Haartransplantatie Arjan Benning - verdoving kale gebied

Haartransplantatie Arjan Benning - verdoving is toegevoegd

Haartransplantatie Arjan Benning - de haartjes

Haartransplantatie Arjan Benning - de weggenomen haartjes worden teruggezet

Haartransplantatie Arjan Benning - film kijken tijdens de fue-ingreep

FUE Haartransplantatie Arjan Benning - film kijken tijdens de ingreep

FUE Haartransplantatie Arjan Benning - detailfoto

FUE Haartransplantatie Arjan Benning - achterkant van het hoofd

FUE Haartransplantatie Arjan Benning - alles okFUE Haartransplantatie Arjan Benning - inzetten van de haren

FUE Haartransplantatie Arjan Benning - tweede fase van de ingreep

Haartransplantatie fue Arjan Benning - inzetten haartjes

Haartransplantatie fue Arjan Benning - inzetten haren

Haartransplantatie Arjan Benning - inzetten haren close up bovenaanzichtHaartransplantatie Arjan Benning - inzetten haren close upHaartransplantatie Arjan Benning - inzetten laatste harenHaartransplantatie Arjan Benning - FUE behandeling door artsHaartransplantatie Arjan Benning - inzetten harenHaartransplantatie FUE Arjan Benning - uitname haartjes donorgebiedHaartransplantatie Arjan Benning - uitname haartjes donorgebiedHaartransplantatie Arjan Benning - resultaat bekijkenHaartransplantatie Arjan Benning - laatste controleHaartransplantatie Arjan Benning - arts en patiënt

Kosten haartransplantatie bij de inhammen

De kosten voor een haartransplantatie bij inhammen hangen af van de transplantatietechniek, het te behandelen gebied, de conditie van het haar en het aantal behandelingen. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze samenwerkende artsen worden uw wensen doorgesproken en krijgt u een prijsopgave.

Samenwerking artsen haartransplantatie

Op het gebied van haartransplantaties werken wij met verschillende artsen samen. Al deze artsen hebben zich gespecialiseerd in haartransplantaties. Directeur van ABC Clinic, Jorn Kielman, vertelt u er graag meer over en kan een gratis consultafspraak met een van de artsen aanbieden. Deze consulten vinden vooralsnog plaats in de kliniek van de artsen in Nederland of België. Jorn Kielman onderging sinds 1998 twee haartransplantaties (FUT en FUE) en een littekencorrectie en kan u alles vertellen over de verschillende haartransplantatie technieken, haarklinieken en -artsen in Nederland en België. Het feit dat hij zelf ooit cliënt is geweest én als Bedrijfskundige afgestudeerd is aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met als scriptieonderwerp ‘Dimensies van tevredenheid van mensen die een cosmetische ingreep ondergaan,’ heeft er uiteindelijk toe geleid dat hij in 2010 ABC Clinic is gestart.

Een gratis consult met een arts?

Wilt u voor eens en altijd af van uw inhammen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij zorgen voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek met één van onze samenwerkende artsen. Wij vertellen u er graag meer over.

Gratis consult