Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Guido Dolmans

Guido Dolmans BIG: 19060923101

Plastisch chirurg dr. Guido Dolmans is als medisch specialist zeer geïnteresseerd in de esthetische plastische chirurgie. Vandaar dat hij ook lid is geworden van de NVEPC, de Nederlandse Vereniging voor Esthetisch Plastisch Chirurgie. Daarnaast is hij als plastisch chirurg vanzelfsprekend lid van de NVPC, de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

Na het gymnasium is hij geneeskunde gaan studeren aan de Universiteit van Maastricht. Hier behaalde hij voor zowel zijn doctoraal- als zijn artsenexamen het predicaat cum laude. Hij volgde een deel van zijn opleiding in Zuid Afrika (Kaapstad) en Maleisië (Kuala Lumpur). Guido Dolmans heeft stage gelopen bij plastisch chirurg Maarten Koopmann. Na deze stage besloot hij zijn carrière te vervolgen als plastisch chirurg binnen de geneeskunde. Hij is begonnen als arts-assistent plastische chirurgie in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en startte later zijn opleiding tot plastisch chirurg in het Universitair Medisch Centrum in Groningen (UMCG). Naast het volgen van zijn opleiding hield dokter Dolmans zich ook bezig met wetenschappelijk onderzoek. Hij specialiseerde zich in de volle breedte van de plastische, reconstructieve en handchirurgie in het Universitair Medisch Centrum Groningen en hij promoveerde in 2014 aan dezelfde faculiteit. Hij publiceerde verschillende artikelen waaronder in 'The New England Journal of Medicine'. Voor dit onderzoek ontving hij de Esser prijs en 'The International Dupuytren Award'. Hij volgde een reconstructief en microchirurgisch fellowship in Australië (Perth) en een cosmetisch fellowship bij prof. Dr. Berend Van der Lei in de Bergman Clinics. Hij heeft hierdoor erg veel ervaring opgebouwd in relatief korte tijd. Ook is hij medeoprichter van Door Plastisch Chirurgen en heeft hier veel ervaring opgedaan in de behandeling met injectables (Botox en fillers) en in het bijzonder in de behandeling voor overmatig zweten met botuline toxine.

Dr. Dolmans wordt door cliënten omschreven als vriendelijk, betrokken, betrouwbaar en deskundig. Hij schept heldere verwachtingen voor het te bereiken resultaat.

Binnen ABC Clinic zal Guido Dolmans aanwezig zijn op donderdagmiddag.
Naast de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgie) en de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetisch Plastisch Chirurgie) is hij aangesloten bij de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).
NVEPCTerug naar de vorige pagina