Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Fractional laser

Fractional laser voor egalisatie van de huid

Met behulp van de fractional laser kan de huid geëgaliseerd worden en de huidstructuur verfijnd worden. De behandeling is geschikt voor het verminderen van pigmentstoornissen, diepe poriën, putjes en oneffenheden van de huid. Tevens kunnen littekens (o.a. als gevolg van acne) minder diep en daardoor minder zichtbaar worden gemaakt. De fractional laser gaat vlakker op de huid dan bijvoorbeeld een endermologie behandeling. De behandeling is naast een filler geschikt tegen rokerslijntjes. Niet alleen het gezicht maar ook de rest van het lichaam kan met de fractional laser worden behandeld.

Meer informatie

Resultaat van een behandeling met de fractional laser

Voor Fractional laser
Na Fractional laser
Fractional laser
VoorFractional laser
NaFractional laser
Fractional laser
VoorFractional laser
NaFractional laser
Fractional laser
VoorFractional laser
NaFractional laser

Het effect van een behandeling met een fractional laser is direct waar te nemen. Na de behandeling met de fractional laser zal de huid gedurende twee tot vier uur een rode kleur houden en warm aanvoelen. Bij de behandeling heeft men over het algemeen een hersteltijd van vier tot zes dagen. Gedurende het genezingsproces wordt zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. De huid krijgt daardoor haar volle en vitale uitstraling terug. Voor een optimaal resultaat laat u zich achtereenvolgens vier tot zes keer behandelen. Daarna behoudt u het effect met circa twee behandelingen per jaar. Na de behandeling is het verstandig om uw huid extra met een zonnefactor te beschermen, zodat uw huid niet bruiner wordt. Indien u gebruik maakt van een hoge zonnefactor kunt u één week na een laserbehandeling weer in de zon, mocht u op vakantie gaan.

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de huidtherapeut is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Elke ingreep starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze huidtherapeuten luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor deze behandeling? Bel dan naar 076 - 542 31 54 of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De behandeling

De fractional laser maakt minuscule gaatjes in de huid. Deze kleine gaatjes zullen heel snel genezen omdat ze aan alle kanten worden omringd door gezonde huidcellen. Uw huid zal hierdoor sneller herstellen. Na de behandeling zullen er kleine korstjes/ donkerdere spikkeltjes ontstaan die er na ongeveer twee tot vijf dagen natuurlijk afvallen. Het water in de opperhuid absorbeert het licht waardoor de oude huidcellen verdampen. Het huidoppervlak wordt gladder en egaler, dit wordt 'laser resurfacing' genoemd. Deze laserbehandeling voor huidverjonging kan oppervlakkiger of dieper worden ingesteld met de laser. Nadat u bent behandeld, kunt u gewoon de alledaagse dingen ondernemen. In overleg met de huidtherapeut mag u na de behandeling of de volgende dag make-up of camouflage aanbrengen.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor het verstevigen van uw huid met de fractional laser?

  • BIG-geregistreerde huidtherapeuten;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 400 beoordelingen);
  • Veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de huidtherapeut;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Kosten fractional laser

Gehele gelaat vanaf € 395,-
Bovenlip + kin vanaf € 200,-
Hals vanaf € 225,-
Voorhoofd vanaf € 200,-
Wangen vanaf € 250,-
Litteken vanaf € 75,-
Decolleté vanaf € 395,-

De kosten voor deze behandeling zijn per persoon verschillend. Voor een juiste prijs moet de huidtherapeut u eerst hebben gezien. U kunt een consultafspraak inplannen door te bellen naar 076 - 542 31 54 of klik hier.

Huidtherapeuten

B. den Reijer

B. den Reijer

Huidtherapeut

Breda
A. Huijbregts-Keulaars

A. Huijbregts-K...

Huidtherapeut

Breda