Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Endermologie

Een endermologie behandeling voor een stevige huid

Endermologie is een diepe, mechanische bindweefselmassage tegen plaatselijke vetophopingen en cellulite. Tevens is het een behandeling om de huid te verstevigen en de bloedsomloop en lymfecirculatie te verbeteren. Hierdoor zal de elasticiteit van de huid verbeteren en de huid gladder en strakker worden. Littekenweefsel kan ook worden verzacht na een endermologie behandeling. Verscheidene aandoeningen op zowel cosmetisch als therapeutisch gebied kunnen met behulp van het LPG apparaat worden uitgevoerd.

Meer informatie

Resultaat van endermologie

Na de bindweefselmassage krijgen de huid en onderhuid weer een gezonde structuur. De huid gaat er beter uitzien en voelt zachter aan. De circulatie zal worden hersteld, waardoor een verbetering in de voedingstoestand van de huid en de onderhuidse structuren plaatsvindt. Het aantal behandelingen met het LPG apparaat is afhankelijk van de soort behandeling. Bij een cellulite behandeling worden ongeveer acht tot vijftien behandelingen aangeraden, twee keer per week. Bij de voorbereiding op een liposuctie ongeveer vijf behandelingen en na de liposuctie ongeveer vijf behandelingen. Bij een littekenbehandeling is het aantal behandelingen afhankelijk van de klacht van het litteken. Indien het gewenste resultaat is behaald kan deze worden behouden door vervolgsessies in te plannen, bijvoorbeeld een keer per maand.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Elke ingreep starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze huidtherapeuten luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor deze behandeling? Bel dan naar 076 - 542 31 54 of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

Waar wordt Endermologie voor gebruikt?

Endermologie biedt een natuurlijke oplossing voor de volgende problemen:
Cellulite, overmatig vetweefsel, vetophopingen bij benen, buik en billen, een verslapte huid (na zwangerschap of dieet), voor en na liposuctie, lymfeoedeem, doorbloedingsstoornissen, weefselverhardingen, littekens, een dubbele kin, overbelaste spieren en gewrichten, spierpijn en stijfheid, obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten.

Endermologie wordt ook gebruikt bij de nazorg van diverse ingrepen zoals, na een ooglidcorrectie, na een liposuctie behandeling of na een buikwandcorrectie voor de behandeling tegen vochtophoping (oedeem) of het preventief beter laten genezen van de littekens. Ook vòòr de ingreep kan een endermologie behandeling worden ingezet. Het zorgt namelijk voor een betere doorbloeding van de huid waardoor het gebied gemakkelijker/ soepeler is te behandelen. Daarnaast kan er na de ingreep minder oedeem optreden indien er vòòr de ingreep een bindweefselmassage is geweest.

De behandeling

De betekenis van endermologie is letterlijk ‘door de huid’. De behandelmethode van de huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel is vrijwel pijnloos. Met gebruik van het LPG apparaat wordt de huid via zuiging omhoog gehaald, gemasseerd en op- en afgerold. Deze beweging wordt voortdurend uitgevoerd waardoor weefselblokkades worden opgeheven en er een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels ontstaat. Bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller wordt gerealiseerd. De verhoogde vorming van collageen- en elastinevezels zal ervoor zorgen dat de huidtonus weer beter wordt.


LPG endermologie Endermologie

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor het verstevigen van uw huid met endermologie?

  • BIG-geregistreerde huidtherapeuten;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 400 beoordelingen);
  • Veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de huidtherapeut;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Kosten endermologie

De kosten per behandeling zijn € 67,50. Er zijn ook pakketten waarmee de kosten per behandeling lager zijn.
8 behandelingen €525,-
15 behandelingen €925,-

Een consult is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van endermologie. Daarvoor moet de huidtherapeut u dus gezien hebben. Het consult is gratis en vrijblijvend. U kunt contact opnemen via 076 - 542 31 54 of klik hier.

Huidtherapeuten

B. den Reijer

B. den Reijer

Huidtherapeut

Breda
A. Huijbregts-Keulaars

A. Huijbregts-K...

Huidtherapeut

Breda

Ervaring endermologie

Bindweefselmassage tegen cellulite
‘Ik had dit veel eerder moeten doen’
Bindweefselmassage tegen cellulite, Martine